Nieuw

Noorse minister over terreur: ‘Wij Europeanen snappen nu wat Israël moet doormaken’

‘Wij ervaren nu de angst die jullie al decennia hebben’ - Streng beleid werkt: Illegale immigratie Noorwegen daalt in minder dan 2 jaar van 50.000 naar 1000

Sylvi Listhaug, de minister van Integratie van Noorwegen, heeft in een interview gezegd dat de Europeanen ‘nu snappen wat Israël al tientallen jaren moet doormaken’. Ze doelde op de wijd verspreide angst voor kleine en grote terreuraanslagen, zoals die in Engeland, Frankrijk, België, Duitsland, Spanje en Zweden. De Joodse staat wordt ieder jaar getroffen door vele tientallen islamitische terreuraanslagen, waar vaak onschuldige burgers en gezinnen bij omkomen. De minister heeft door een veel strenger beleid het aantal illegale immigranten in Noorwegen weten terug te dringen van 50.000 in 2015 naar slechts 1000 nu.

‘Wij ervaren nu de angst die jullie al decennia hebben,’ zei Listhaug. ‘Veel mensen begrijpen nu de situatie waar jullie in verkeren. Wij zien wat er gebeurt in Zweden, Groot Brittannië en Frankrijk. De landen in Europa en hun burgers moeten de situatie in Israël beter begrijpen vanwege de terreuraanslagen bij jullie.’

Onder haar supervisie heeft Noorwegen bewezen dat een streng immigratiebeleid wel degelijk werkt. Toen na overheidsonderzoek bleek dat het geëxplodeerde aantal verkrachtingen in de hoofdstad Oslo voor 100% werd veroorzaakt door moslimmigranten*, was de maat voor de Noren vol, en kozen ze eindelijk partijen die beloofden het volk te zullen beschermen.

XanderNieuws >>

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7439 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Noorse minister over terreur: ‘Wij Europeanen snappen nu wat Israël moet doormaken’

  1. Wordt het dan niet tijd om Anders gratie te verlenen?.

    Like

  2. Overdue Bert

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: