Nieuw

Italianen willen een nieuwe sterke leider en alle asielzoekers het land uitschoppen

Zeven van de 10 Italianen is van mening dat er teveel migranten in hun land zijn, en ongeveer 67 procent denkt dat “een sterke leider nodig is om de mensen te beschermen”, aldus een nieuwe opiniepeiling.

Het onderzoek is uitgevoerd door het Joodse Contemporary Documentation Center (CDEC) in Milaan, in samenwerking met het bekende opiniepeilingsbureau IPSOS, rapporteert ANSA-nieuwsdienst.

Een verrassende 43 procent is ook van oordeel dat migranten banen van lokale Italianen stelen. waarschijnlijk bedoelen ze de legale migranten van elders in de Europese Unie, in plaats van illegale migranten uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten, die over het algemeen zelfs geen werk vinden in de relatief gezonde economieën van Noord-Europa.

Bijvoorbeeld is er gerapporteerd dat minder dan 500 van de 163.000 migranten die in 2015 in Zweden asiel hebben aangevraagd in juni 2016 werk hadden gevonden, en de top 30 bedrijven van de Duitse aandelenmarkt hadden slechts voor 54 migranten een werkplek gevonden – in een personeelsbestand met een gecombineerde sterkte van vier miljoen.

Italië heeft de eerste plaats overgenomen van het arme Griekenland als bestemming voor illegale migranten naar Europa – een land met slechts 10 miljoen mensen die tussen januari 2015 en maart 2016 een instroom van meer dan een miljoen migranten moest verwerken, sommige van zijn kleine eilanden werden compleet overspoeld – nadat de EU een gedeeltelijk succesvolle deal met de islamitische regering in het naburige Turkije had onderhandeld om de oostelijke mediterrane route in bedwang te houden.

De zuidelijke mediterrane route –  via Libië naar Italië- werd vervolgens gecultiveerd door pro-migratie “liefdadigheidsinstellingen”, alsook mensensmokkelaars, die later door de Italiaanse autoriteiten werden beschuldigd dat zij samenwerkten met mensensmokkelaars, en heeft bewijs op tafel gelegd dat tenminste één zogenaamd reddingsschip directe overdrachten van smokkelboten accepteerde .

De migrantencrisis legt in Italië een enorme druk op de stadsinfrastructuur, de politiemacht en de toerisme-industrie.

De burgemeester van Rome schreef al in augustus 2015 naar het Binnenlandse Ministerie van het land om te verklaren dat de antieke hoofdstad te vol was met migranten en niet nog meer kon opnemen. De stad werd geteisterd door rellen toen de politie in augustus 2017 probeerde ongeveer honderd van hen te verwijderen van een illegaal kamp wat op een openbaar plein was opgebouwd.

Sicilië, die samen met het kleine Lampedusa een van de belangrijkste aankomstpunten voor migranten in Italië is, is in een toestand van complete chaos gegleden, met rivaliserende Nigeriaanse bendes die elkaar met machetes vermoorden, samenwerken met de maffia, heroïne transporteren, en bezighouden met mensenhandel van duizenden Afrikaanse prostituees die verstard zijn door onderdrukking van angstaanjagende voodoo rituelen.

Toerisme elders in het land wordt aangetast door misdaad van een meer simpele – maar nog steeds verschrikkelijke – aard, wat potentiële vakantiegangers doet choqueren door het recente verhaal van een Pools echtpaar en een Peruaanse transvrouw die door immigranten werden groepsverkracht op een populair strand in Rimini.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/09/27/70-per-cent-italians-say-country-many-migrants/

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4965 Articles)
Altijd in oppositie.

18 Comments on Italianen willen een nieuwe sterke leider en alle asielzoekers het land uitschoppen

 1. Tijl Uylenspiegel // september 28, 2017 om 13:01 //

  Nou maar hopen dat ze ze de goede kant opschoppen en dat ze niet bedoelen dat de poorten naar noordelijk Europa opengezet gaan worden, stuur ze maar retour afzender.

  Liked by 1 persoon

 2. Geheel met de Italianen eens. Maar eerst beginnen met de omverwerping en snelle berechting van de Opperste Sovjet en het Politbureau in Brussel.

  Like

 3. In deze race gaat het niet meer óf maar welk land en wanneer de opruiming begint 😀
  Nogmaals, als Myanmar het kan dan kunnen wij het ook!

  Like

 4. Komende zondag zijn er gemeenteraadsverkiezingen in Italie, een aardige graadmeter wellicht om gedachten in werkelijkheid om te zetten. Ik neem aan dat de italianen inmiddels de policor prut de strot uitkomt

  Like

 5. De beuk er in, niet alleen in italie maar overal, trap het gajes het land uit met veel geweld indien nodig, want dat is dat gore moslim schuim ook van plan met ons als het nog langer zo door gaat!
  OPROTTEN!!!!

  Like

 6. Dat wordt Silvio Berlusconi ! Let maar op.

  Like

 7. als de geest uit de fles is krijg je die er niet meer in, die lui krijg je er niet meer uit
  ik begrijp niet hoe deze invasie zo uit de hand heeft kunnen lopen
  De Syriers kwamen door de oorlog, maar welke gek heeft toegestaan dat ook half Afrika naar Europa kan komen, die komen alleen voor de poen en Europa te vergallen

  Liked by 1 persoon

 8. polderboy // september 28, 2017 om 14:27 //

  Dat illegalen niet meer naar Griekenland willen, begrijp ik.
  De armoede is in sommige delen van dat land inmiddels zo groot, dat zelf de rondzwervende roedels honden je van de honger verscheuren:
  https://www.thesun.co.uk/news/4533369/british-tourist-savaged-to-death-dogs-greece-celia-hollingworth/

  “Die klus is al geklaard,” zei Juncker: “Nu Italië helemaal slopen.”

  Like

 9. Komen ze wel laat achter dat het een puinhoop is geworden.
  Het moet nog veel meer uit de hand lopen en dan kan de grote schoonmaak beginnen.
  Te beginnen met onze slappe ongekozen bestuurders in Brussel en niet te vergeten onze eigen verraders klaver Pechtold enz enz.
  Hitler was zo slecht nog niet hij moorden alleen het verkeerde volk uit.

  Like

 10. Alle ingrediënten voor een onvermijdelijke burgeroorlog zijn hier paraat.

  Chaos gecreëerd door de heersende politieke elite die als de pleuris echt uitbreekt haar heil elders gaat zoeken.

  De maffia die gemene zaak maakt met mensensmokkelaars en drugshandelaren, prostitutie op grote schaal onder controle van Afrikaanse medicijnmannen en ander gespuis.

  Een paus die vrede en samenwerking predikt met de Islam en zodoende blind is voor de harde realiteit waar de gewone bevolking de dupe van is.

  De toeristen die Italië gaan mijden en een bevolking die geen enkel vertrouwen meer heeft in de politiek, zowel op landelijk als op lokaal niveau.

  En in Brussel blijven ze maar mooi weer spelen met nieuwe plannen om de vluchtelingenstromen in goede en vooral humane banen te leiden.
  Een luchtbrug naar West-Europa vanuit Noord-Afrika om vooraf geselecteerde vluchtelingen over te brengen naar de vleespotten van de verzorgingsstaat. Ieder Europees land kan zich op vrijwillige basis aanmelden en krijgt bovendien 10.000 euro p.p. als eenmalige aanmoedigingspremie.

  10.000 euro p.p.? Daar kan men hooguit de kosten van betalen van een maand die het kost om het individu te voeden, te huisvesten, plus taallessen, medische verzorging, integratiecursussen, naaicursussen (weggegooid geld!) om over de kosten van de criminaliteit maar te zwijgen.

  Hiermee denkt men de bootvluchtelingen te stoppen. Want die stappen nu liever op het vliegtuig onder begeleiding van Artsen zonder Grenzen, blonde activisten en andere hulpverleners van uiterst linkse signatuur.
  De asielzoekersindustrie slaat echter groot alarm, want het zou hier maar gaan om slechts 50.000 migranten in 2 jaren tijd. De asieladvocaten spreken ook hun ernstige verontrusting uit over deze onmenselijke kleine aantallen. Er wachten namelijk zo’n slordige 60 miljoen vluchtelingen op deze aardkloot op hervestiging in West-Europa.

  Dat wordt dus opschuiven als deze creaturen hun zin zouden krijgen.
  In Hongarije lachen ze zich een hoedje: die bureaucraten in Brussel met hun dreigende sancties lopen nu te leuren met hun z.g. kennismigranten die ze aan de straatstenen niet kwijt kunnen.

  Alhoewel: zou die Mark Rutte in staat zijn, om zodoende op Merkel een goede indruk te maken als het braafste jongetje van de klas, om zich bereid te tonen die 50.000 vluchtelingen alleen voor zijn rekening te nemen?
  Ons land heeft namelijk een reputatie hoog te houden op het gebied van tolerantie, gastvrijheid en verdraagzaamheid.
  En het gaat hier om zoals gezegd; streng geselecteerde migranten van onbesproken gedrag, gediplomeerd, krachtig van lijf en leden, dus bereid tot zware arbeid en zeer viriel.

  Over dit laatste punt bestaat geen enkele vorm van discussie.

  Dus in Zweden kunnen ze hun borst(en) alvast nat maken!

  Like

 11. Republikein // september 28, 2017 om 15:01 //

  Silvio doet zijn rentree, al eerder gelezen, niet slecht dacht ik.

  Like

 12. Voor een leuke vakantie in Sicilië ben ik best bereid maandenlang mee te schoppen.

  Liked by 1 persoon

 13. Hallo,

  Ik weet niet of ik de eerste ben die klaagt, maar ik vind de tekst in verhouding met de koppen erg klein, zou je die a.u.b. wat groter willen maken.

  m.v.g.

  W. Woortman

  Like

 14. Ctrl-toets op je keyboard ingedrukt houden, en dan langzaam het wieltje op je muis van je vandaan rollen voor groter – op mijn computer. Visa versa maakt kleiner. Bij mijzelf staat het er ook klein op en corrigeer ik het altijd even met het wieltje.

  Like

 15. Ik zal even een test doen, met de tekstformaat.

  Like

 16. We kunnen helaas niet een groter tekstformaat krijgen zonder naar een dikke lelijke vette lettertype te moeten grijpen.
  De redactie zal overleggen hoe we dit kunnen verhelpen.
  Waarschijnlijk niet, en blijft niets anders over dan met het muiswieltje stoeien.

  Like

 17. Republikein // september 29, 2017 om 03:16 //

  Prettige berichten onder een vergrootglas.
  Proost.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: