Nieuw

Inteelt in de islam: Meer dan 70% van de moslims zijn het product van incest

Het zou niet verrassend moeten zijn dat aan de betamelijkheid van het islamitisch ethisch systeem in zowel het verre verleden als de hedendaagse tijd zwaar getwijfeld kan worden. Volgens een artikel in het Journal of Child Sexual Abuse, was de praktijk van het vermoorden van vrouwen om de eer van de familie te redden tot een paar jaar geleden bijna een totale legitimiteit in Palestina, een van de meest homogene moslimlanden in de wereld. Als men dit in overweging neemt naast de alarmerende opkomst van het islamitische terrorisme in Europa gecentreerd rondom Duitsland, en de radicalisering van Europese moslims, kan de islam terecht onder het nauwkeurig onderzoekend oog van het publiek gebracht worden.

Het Deense dagblad Jyllands-Posten onthulde in 2009 informatie over het verbazingwekkende aantal sterfgevallen, lichamelijke misvormingen en diverse psychische aandoeningen, veroorzaakt door het altijd bedreigende en incest-rijke habitat in de moslimwereld, en concludeert dat Turkse en Somalische vrouwen tijdens de bevalling twee keer zoveel complicaties ervaren. Bijna 70% van de Pakistani’s zijn het product van inteelt in de islam, vooral door de moslimse traditie om door middel van onderhandse akkoorden met neven of nichten te trouwen. De BBC heeft ook een studie gepubliceerd, waaruit bleek dat ongeveer 55% van de Pakistaanse immigranten in Groot-Brittannië met een eerste graad (volle) nicht of neef zijn getrouwd en dat Pakistaanse-Britten “minstens 13 keer grotere kans hebben dan de algemene bevolking om kinderen met recessieve genetische aandoeningen te krijgen.”

Dus, met deze koude harde statistieken voor onze ogen en de enigszins schokkende informatie over de prominentie van inteelt in de islam, moeten we vragen, waarom? Waarom is incest zo’n geïntegreerd kenmerk van de islam?

Volgens de Bengaalse ex-moslim en essayist Abul Kaseem is het product van het ongebreidelde fenomeen van inteelt in de islam te wijten aan verschillende dingen, en twee in het bijzonder: 1) interpretaties van de koran die een moslimman toestaat om te trouwen en gemeenschap te hebben met zijn dochter die in een echtverbintenis geboren is (meestal 8 of 9 jaar oud) en 2) de populaire en algemeen aanvaarde praktijk van een nicht en neef huwelijken, die door de profeet Mohammed zelf werd geïnitieerd, die behalve zijn huwelijk schandalige relaties had met zijn nichten (Tirmidhi 5.3214).

Betreffende eerste punt, wordt de koran passage die traditioneel wordt geïnterpreteerd als toestemming volle neven en nichten te laten huwen, gevonden in het volgende uittreksel:

“Verboden voor u (voor huwelijk) zijn: – Uw moeders, dochters, zussen; vader’s zussen, moeders zussen; broers dochters, dochters van de zus; pleegmoeders, pleegzussen; de moeder van u vrouwen uw stiefdochters onder uw voogdij, geboren uit uw vrouwen waar je bent ingegaan, geen verbod als u niet binnen bent gegaan; de vrouwen van u zonen, die van uw lenden afkomstig zijn; en twee zussen in een huwelijk op een en dezelfde tijd, behalve wat voorbij is; want Allah is vergevensgezind, de Genadevolle “(Surah An-Nisa 4:23).

De term “dochters” in de bovenstaande tekst kan aanvankelijk doen denken dat de islam vaders verbiedt om met hun nakomelingen te trouwen; Een nadere inspectie van het Arabische woord, dat in deze context wordt gebruikt, geeft echter een zuivere juridische definitie aan, waardoor de moslimvaders hun dochters kunnen trouwen, mits deze laatste illegaal zijn geboren. Kaseem geeft diepgaande voorbeelden van de vele routes die de moslims kunnen bewandelen om met hun pubescente (puber) dochters te trouwen.

Wat het tweede punt betreft, dient te worden opgemerkt dat er geen volle neven en nichten onder de genoemde familieleden staan ​​die in de bovenstaande passage niet geoorloofd zijn.  Mohammed zelf trouwde de dochter van zijn vader’s zus, een vrouw genaamd Zaynab Bint Jahsh, die ook gescheiden was van Mohammed’s geadopteerde zoon, Zayd ibn Haritha. Het is duidelijk dat er geen herkenning is van relationele grenzen als het gaat om incest binnen de islam.

In de jaren zestig vond een studie plaats, waarin werd geconcludeerd dat slechts 0,2% van alle rooms-katholieken in de Verenigde Staten met eerste neven of nichten was getrouwd, wat een astronomisch kleine statistiek is ten opzichte van Pakistan’s 70% en Turkije’s 25% -30%. Betekent inteelt in de islam dat de islam moreel verwerpelijk is? Als men incest beschouwt als een moraal kwaad, met name door de 100% toename van het risico op stilgeborenen, dan moet deze bijzondere islamitische traditie in dit ethische gebied worden geassimileerd met westerse waarden.

Maar of de islamitische religie in staat is om zijn verwerpelijke seksuele ethiek te verlaten moeten we nog maar zien, en gebaseerd op actuele gegevens van het verweer tegen westerse waarden en normen is het onwaarschijnlijk dat dit in de toekomst gebeurt.

Bron:

https://fenixx.org/2017/09/27/inbreeding-in-islam-over-70-of-muslims-are-the-product-of-incest/

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5149 Articles)
Altijd in oppositie.

11 Comments on Inteelt in de islam: Meer dan 70% van de moslims zijn het product van incest

 1. Een dieet met veel varkensvlees en grote hoeveelheden alcohol wil de negatieve gevolgen van inteelt nog wel eens te niet doen.

  Like

 2. De mislims kunnen niet meer nadenken dus volgen ze een doctrine die voor hun denkt en nog meer inteelt bevorderd wat uiteindelijk door moedertje natuur ongenadig afgestraft zal worden.

  Like

 3. Hier iets verder op zit een verzorgingshuis waar dat soort figuren verblijven.
  Zie ze wel eens buiten met verzorgers rond rijden in rolstoelen.
  En zonder uitzondering zijn het allemaal paki’s of arabieren, die nooit op geen enkele manier iets zelf kunnen.
  Er zit geen enkel blank kind of volwassen tussen, en dan zijn ze met zo’n 20 rolstoelen aan de wandel.

  Liked by 1 persoon

 4. Palestina? Bestaat niet!

  Like

 5. Die vreemde te kleine schedels laat ook denken aan het zika-virus.

  Like

 6. Volgens de linkse elite is er toch sprake van een culturele verrijking met de komst van de Islam naar Europa, inclusief dus die inteelt.

  Maar dit gevoelige onderwerp zal wel een taboe zijn, het wordt dus gewoon doodgezwegen.
  En mocht het in helder moment alsnog bespreekbaar zijn dan wordt het wel ‘opgelost’ via een inburgeringscursus.

  Like

 7. Semper paratus // september 29, 2017 om 11:32 //

  Zo gaat het nu eenmaal! neef en nicht maken scheef gezicht.

  Like

 8. Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 9. @ BertG Hier bij de moskee ook gaan ze savonds ook wandelen met al die kreukelaars als het donker is dan en dit is geen grap of sarcastische opmerking maar gewoon een feit .

  Like

 10. hslot4, hoe zou dat nou een grap of sarcastische opmerking kunnen zijn.
  Ik zie ze hier toch ook.
  Alleen hier wandelen ze overdag met die gasten.

  Like

 11. Intelligent zijn en dus zelfstandig nadenken en islam zijn vijanden van elkaar. Onderzoek naar het gemiddelde IQ van een islamverlater en zijn/haar achtergrond in dit verband zal heel waarschijnlijk het beeld opleveren dat islamverlaters nu net het andere uiterste zijn: geen inteelt en intelligent.

  Dat dit, in onze ogen foute inteelt gedrag, door islam gesteund wordt is niet zo vreemd, daar islam er voordeel bij heeft. Islam is slechts gemaakt om te groeien, te overheersen en uiteindelijk alles te vernietigen, niet om iets te bereiken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: