Nieuw

Grooming epidemie verspreidt zich naar Glasgow, Schotland

De Britse grooming epidemie van Groot-Brittannië heeft zich verspreid naar Glasgow, de grootste stad in Schotland. De autoriteiten verkennen een potentiële grooming-kring na het ontvangen van rapporten over een bende die zich richten op meisjes zo jong als 14 jaar in een gebied van de stad wat bekend staat als ‘the four corners’, bij de kruising van Argyle Street en Union Street.

Het verhaal werd aangekondigd door de lokale Evening Times krant, waarin informatie van een sociaal werker bron wordt vermeld die heeft gezegd dat het gebied “wijdverbreid” is met kinderuitbuitingsproblemen.

Terwijl heel Schotland sinds de Brexit-vekiezing in juni 2016 geprofiteerd heeft van een stijging van de werkgelegenheid en salarisgroei, blijft Glasgow een van de armere steden van Schotland, met het hoogste aantal werklozen in het land.

Als gevolg is het de woonplaats van vele arme en kwetsbare blanke meisjes – de gebruikelijke jachtgrond voor groomers.

“Het is niet alleen mijn familielid wat slachtoffer is geworden, ook andere meisjes waren betrokken,” zei een informant die naamloos wil blijven om de identiteit van het slachtoffer te beschermen.

“De politie heeft me op camera geïnterviewd , en de Sociale Dienst, en ook het slachtoffer geïnterviewd.”

“Ze is nu 17 jaar en is gehersenspoeld. Ze denkt dat deze man haar vriendje is en wil niet zeggen wat er met haar is gebeurd.”

De krant meldt dat het betrokken meisje samen met andere meisjes naar een adres in Craigielea Street, Dennistoun, werd gebracht voor seks met meerdere mannen.

Het familielid wat met de informatie naar buiten is gekomen zegt dat de situatie “onze gruwelijkst nachtmerrie is”, het is een soort Rochdale en Rotherham-type gebeurtenis in grote omvang.

“Niemand lijkt iets te doen om het te stoppen, al die meisjes zijn gehersenspoeld om te geloven dat deze mannen hun vriendjes zijn.”

“Het zijn blanke vrouwen tussen de 14 en 19 jaar oud die hun doelwit zijn.”

De netwerken van meestal van oorsprong Pakistaanse moslimmannen die zich richten op blanke niet-moslim slachtoffers, hebben letterlijk duizenden minderjarige meisjes en jonge vrouwen in het Verenigd Koninkrijk gegroomd en mishandeld. De autoriteiten worden beschuldigd van een oogje toeknijpen.

De slachtoffers hebben verteld dat door de etniciteit van hun misbruikers te noemen “het gevoel werd opgedrongen dat ik een racist ben en ik degene ben die het probleem is.”

Anderen werden door de maatschappelijk werkers afgewimpeld met de opmerking dat ze “zelf voor deze levensstijl gekozen hebben”, en geen actie ondernamen uit angst om zelf van racisme te beschuldigd te worden.

Nadat ze werd blootgesteld aan massale kritiek als gevolg van de openbaringen in Rochdale en Rotherham is de politie enigszins wat actiever geworden, en heeft in Newcastle een andere massieve grooming-kring opgerold – maar het onderwerp blijft taboe, met name voor links-liberale figuren die voor het multiculturalisme en massale immigratie gepleit hebben.

Bijvoorbeeld is de links georiënteerde rechterlijke macht nog steeds niet bereid om de racistische motivaties van de misdadigers te accepteren, en parlementslid Sarah Champion werd uit de schaduwregering van de Labour Party verbannen toen ze het lef had om dit probleem in een krantenartikel aan te kaarten.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/09/27/grooming-epidemic-spreads-north-glasgow-scotland/

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Grooming epidemie verspreidt zich naar Glasgow, Schotland

 1. polderboy // september 28, 2017 om 04:55 //

  Ja ik lees het. Een van de moslim pooiers van een van de bendes zei:
  “Blanke meisjes zijn maar goed voor een ding voor lui zoals ik, om ze te neuken en te gebruiken…”

  In de Koran wordt dat gelegitimeerd, doordat de mannen van Allah daar geleerd wordt dat de ongelovige vrouwen veel minder van waarde zijn dan goede moslima’s, naast dat je ze in de jihad als slavin gelegitimeerd mag neuken.
  Het is dus ook wel cultureel gebonden. Dus in een policolor maatschappij hoort dit er nu eenmaal bij. Burgemeester Khan in Londen zei dat ook al met de moslimterreur daar.

  Zaak is dat extreem rechts hier geen gebruik van mag maken, en dat de bevolking saamhorig blijft, dus de eenheid tussen de pooiers en de blanke slavinnetjes bewaard blijft.

  Like

 2. polderboy // september 28, 2017 om 05:30 //

  Maar goed, lees hier wat de mosselmannen in India doen:
  https://hinduexistence.org/2017/09/20/4-muslim-youth-gang-raped-hindu-teenage-girl-for-10-days-forced-to-convert-in-muzaffarnagar/
  De reden schijnt te zijn, dat ze de meisjes tot de islam willen bekeren, door ze helemaal kapot te verkrachten en op die manier, eenmaal murw, tot een goede moslima kunnen bekeren.
  Het is hier dus Allah’s zendelingenwerk.

  Maar hier zijn de volgelingen van Allah slachtoffer, en beroepen ze zich erop toch ook mens te zijn en zielig:
  http://www.dailymail.co.uk/wires/afp/article-4927836/I-dead-Britains-Rohingyas-speak-out.html

  De zendelingen doen goed werk als ze zelf vrouwen verkrachten, maar als ze zelf slachtoffer worden, dan zijn ze zielig en vragen daarvoor heel veel aandacht, en brullen verontwaardigd dat het zal leiden tot jihad, terreur en zelf een heilige oorlog, zoals Erdogan en andere moslim leiders..

  Ergens is er iets heel erg fout aan dat geloof.

  Like

 3. polderboy // september 28, 2017 om 05:55 //

  Maar goed, voorlopig als laatste reactie naar de redactie toe i.v.m. werkzaamheden.

  Mijn gedachten waarom er ergens iets aan dat geloof Islam niet klopt, of zoals Turmp zei:
  “Somehow, I don’t know what it is with Islam?”

  Uit het bovenstaande blijkt immers, dat wanneer een moslim zich als een criminele hond gedraagt, het door Allah wordt gewettigd, maar andersom, als hij zich mede slachtoffer voelt, vanwege hetzelfde gedrag dat een criminele hond op een van mijn mensen loslaat, dan is het een daad, die hem en alle mensen van Allah tot woede en tot jihad drijft en dit rechtvaardigt.

  Waarom moet ik compassie hebben, begrip en tolerante voor dit soort logica van deze gelovigen? Dat is ook de reden waarom ik PVV stem, maar mezelf raar genoeg geen Nazi voel?

  Vind de redactie nu dat ik maatschappelijk geëxcommuniceerd moet worden, een islamofoob ben, en er zeer extreem rechtse gedachten op na houd?

  Like

 4. polderboy // september 28, 2017 om 05:56 //

  “op een van mijn mensen loslaat” moet het woord “mijn” het woord “zijn” gelezen worden.

  Like

 5. Dit is hedendaagse slavernij, zeg Sylvana, waar ben je nu???

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: