Nieuw

Einde aan titel islamitische universiteiten in Rotterdam

Twee islamitische hogescholen in Rotterdam zijn overstag. Een nieuwe wet heeft ze gedwongen hun naam te veranderen. Want zeggen dat je een universiteit bent, zónder een universiteit te zijn, dat mag niet meer.

De nieuwe wet biedt minister Jet Bussemaker eindelijk de mogelijkheid om de islamitische scholen aan te pakken. Ze stoorde zich al langer aan de misleiding van studenten. Niet alleen gebruikten beide de naam universiteit onterecht, zo boden ook zogenaamde academische opleidingen aan zonder dat ze hier accreditaties voor hadden.

Bussemaker vond ook dat de rector van de Islamitische Universiteit Rotterdam zich niet verantwoordelijk opstelde door discriminerende uitspraken te doen over Koerden, joden, homo’s en Armeniërs en kwaliteitsonderzoek tegen te werken. De Islamitische Universiteit van Europa raakte vorig jaar in opspraak nadat bestuursleden werden verdacht van belastingfraude met giftenaftrek.

AD >>

Zie ook:

Wapens bij bestuurslid imamschool

Op de foto die ik toen boven dat stukje gezet heb (maart 2017), zelfde foto als nu, stond al ‘Islamic University’. Het is dus niet dat de naam nu is aangepast nadat de wet veranderd is zoals het AD beweert.

 

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7438 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Einde aan titel islamitische universiteiten in Rotterdam

  1. Drs in de kebabologie klinkt wel lekker.

    Like

  2. polderboy // september 29, 2017 om 03:05 //

    Nu heet de een dus “Islamitic University of Europa”. Absoluut geen misleidende naam hoor, maar dan nog, want ze richten zich toch alleen op jongelui die in de parallelle samenleving leven.
    Bussemaker lijkt die ontwikkeling niet te kunnen stoppen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: