Nieuw

De islam: één grote gruwelsprookjesfabriek

“Otherwise, the largest voting block at the United Nations might now have been the Organization of Mongolian Cooperation, and the BBC and the New York Times would warn us against the dangers of Genghisophobia.”

Gates of Vienna is een website die niet toevallig zo heet en in dat kader is het evenmin toevallig dat auteur Fjordman aandacht besteedt aan een conferentie in Kopenhagen over de oorsprongen van de islam. En die conferentie kon dus weer eens niet plaats vinden zonder zwaar bewapende politie voor deur, want de gelovers in de gruwelsprookjes van de islam zaaien inmiddels dood en verderf overal in het Westen en dus ook tot in het Hoge Noorden.

Gruwelsprookjes? Jazeker! Het was bij Grote Kenners en Ingewijden zoals Ik Zelf allang bekend dat die hele islam inclusief profeet een zootje wrede verzinsels is. Maar professor Martin Kerr, key-note-speaker op de Kopenhaagse conferentie, heeft de feiten nog weer eens extra gestaafd met bewijzen. Namelijk . . . . . . .

Martien Pennings >>

Doe mee met 7.543 andere volgers

About Fubar (4751 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: