Nieuw

China trekt moslims aan hun baard – alles wat islamitisch is wordt geconfisqueerd of verboden

© Kremlin

De Chinese autoriteiten hebben in het noordwesten van Xinjiang moslimfamilies bevolen om alle islamitische religieuze zaken, zoals gebedsmatten en korans, aan de autoriteiten over te dragen.

De autoriteiten in Xinjiang waarschuwen dat ernstige straf zal volgen voor degenen die later worden aangetroffen met deze zaken die ingeleverd zouden moeten zijn.

“Ambtenaren in dorpen en steden zullen alle korans, en speciale matten die gebruikt worden voor gebed, confisqueren.”

Dilxat Raxit, woordvoerder van de in ballingschap ‘Uyghur Congress-groep’, zegt dat ze verleden week zijn begonnen met het in beslag nemen van korans. “Ze moeten vrijwillig worden ingediend. Als als dat niet gebeurt, en ze worden gevonden, volgt er een strenge straf. Berichten komen binnen die zeggen dat mensen hun eigen bidmatten moeten inleveren bij de autoriteiten, net zoals alle religieuze boeken, en alles met de islamitische maan en het stersymbool erop.”

Xinjiang heeft ook een verbod ingesteld op “illegale” propagandamaterialen, religieuze activiteiten en religieus onderwijs, maar ook objecten die zij beschouwen als terroristische hulpmiddelen – met inbegrip van messen, brandbare objecten, op afstand bestuurbaar speelgoed en artikelen die gerelateerd zijn aan de islam.

Een eerder directief inzake de inbeslagname van korans en andere religieuze voorwerpen is niet effectief geweest, en nu voert de overheid de druk op en legt de verantwoordelijkheid bij de individuele huishoudens om deze artikelen in te dienen.

Al eerder richtte men zich alleen op de Uyghur, maar nu geldt het bevel om de koran in te leveren onder andere ook voor de etnische Kazachse bevolking.

Bron:

http://www.chinanationalnews.com/news/254838609/chinese-police-order-xinjiang-muslims-to-hand-in-all-copies-of-the-quran

http://www.rfa.org/english/news/uyghur/chinese-police-order-xinjiangs-muslims-to-hand-in-all-copies-of-the-quran-09272017113203.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8504 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on China trekt moslims aan hun baard – alles wat islamitisch is wordt geconfisqueerd of verboden

 1. Zou er niet graag willen wonen, maar ben jaloers dat ze daar een regering hebben die tenminste drastische maatregelen neemt tegen dat islam tuig.
  Anders kom je er nooit van af wanneer je ze hun gang laat gaan, dan wordt het alleen maar erger.

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // september 28, 2017 om 14:48 //

  Zal de grote trek uit Europa binnenkort wel op gang komen i.v.m. de heilige oorlog.
  Laten we hopen.

  Like

 3. Henk der Niederlànder // september 28, 2017 om 15:03 //

  Je kunt zeggen wat je wilt en je kunt er zelfs van denken wat je wilt maar een ding staat als een paal boven water.
  Met deze rigoreuse maatregelen zullen op korte termijn meer aanslagen komen in China, maar waarschijnlijk zal de Islam op deze manier in een of twee generaties totaal uit de Chinese wereld verdwijnen.

  Like

 4. Politiefiguren als Aalbesberg, Akkerboom en die graaier Welten zul je er niet gauw tegenkomen.
  Allemaal collaborateurs van de arbeid.

  Like

 5. Republikein // september 28, 2017 om 15:21 //

  Eerst de vaders achter slot en grendel en zonodig deporteren, daarna de rest, die Oeigoeren, laten volgen, vrijwillig danwel met dwang.
  Veelwijverij hoort niet in beschaafde wereld, achterlijke gladiolen.
  Mag ik ook ff afblazen?
  Dank u!
  Overigens, die Welten moest flink inleveren.

  Like

 6. Republikein // september 28, 2017 om 15:22 //

  Oh, vergeten, blijven trekken hoor beste Chinees.

  Like

 7. Nog zoiets. Het begint te rommelen. http://www.zerohedge.com/news/2017-09-24/eu-needs-three-child-policy-%E2%80%93-and-china-should-pay-it
  Wie weet walsen de Chinezen wel over Brussel heen om hun economie te redden en deporteren ze alle haatbaarden.

  Like

 8. Het is frustrerend om te zien dat het in Myanmar, China maar ook Rusland en snel vele anderen landen wél gebeurd en bij ons nog niet.
  Ik kan niet wachten om ze te zien rennen voor hun leven het ongedierte. Ik verkoop ze wel een €3,- opblaasbootje van dezelfde kwaliteit die zij goed genoeg vonden om hier te komen met hun tyfusgeloof. OPROTTEN!

  Like

 9. Dit is de goede volgorde. Inperken die maffia en dan er uit zetten.

  Like

 10. Zie je Ruttekut, het kan wél laffe twat.

  Like

 11. Volgens de is-lam verafgoden ze de dood. In vergelijking, dat wij de ongelovigen het leven lief hebben. Dus waarom zouden ze rennen. Als je het commentaar vergelijkt zijn wij de schijthuizen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s