Nieuw

Bosma houdt ‘D66-pleidooi’ in referendumdebat

Door: Tom Reijner

De Tweede Kamer voert woensdag een debat over het bindend referendum. De SP dient hierover een initiatiefwetsvoorstel in dat bij voorbaat kansloos is: eerdere voorstanders D66, GroenLinks en de PvdA trokken zich terug na het Oekraïne-referendum.

Dat wil niet zeggen dat er niks gebeurt in het parlement. Zo zijn er flinke botsingen tussen bijvoorbeeld enerzijds Thierry Baudet (Forum voor Democratie) en Martin Bosma (PVV) – fervente voorstanders van referenda – en anderzijds VVD-Kamerlid Sven Koopmans. Ook SP-Kamerlid Renske Leijten roert zich flink.

Bosma: referendum geen aanval op de democratie

Bosma hield een minutenlang pleidooi voor het bindend referendum, waarna hij zei dat hij de tekst letterlijk had overgenomen van D66-leider Alexander Pechtold.

Lees verder:

http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/09/bosma-houdt-d66-pleidooi-in-referendumdebat-544657/

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4442 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: