Nieuw

Zweedse klassenfoto zorgt voor paniek in Noorwegen

Een Zweedse basisschool klassenfoto die is verspreid over de sociale media, genereert sterke reacties in Noorwegen.

De foto, waarop een enkel etnisch Zweedse meisje wordt omringd door allochtone Zweedse kinderen, sommigen met hijab en een blonde lerares werd in het alternatieve Noorse nieuwsblad “Ekte Nyheter” gepubliceerd met de opschrift “Een foto zegt meer dan duizend woorden”.

Op de sociale media hebben veel Noren commentaar gegeven en velen hebben ook hun bezorgdheid geuit over deze Zweedse ontwikkeling die naar Noorwegen komt.

“Wat gebeurt er met Zweden? Zal dit ook binnen enkele jaren naar Noorwegen komen?”

Maar het feit is dat dit al in Noorse steden gebeurt, vooral in de Noorse hoofdstad Oslo, waar een groot aantal scholen (52 van de 132) nu een meerderheid van immigranten heeft, zoals hier vermeld:

Nieuwe advertentie voor de Oslo bibliotheek weerspiegelt de realiteit

– We zijn bezig met de vervanging van de bevolking, aldus Per-Willy Amundsen in 2014, die nu Minister van Justitie is, toen cijfers van het Statistieken Bureau Noorwegen aantoonden dat de Noren in 2050 een minderheid in Noorwegen zullen zijn.

Als je een een blik op de toekomst wil werpen, moet je naar de lagere scholen kijken.

 

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5571 Articles)
Altijd in oppositie.

9 Comments on Zweedse klassenfoto zorgt voor paniek in Noorwegen

 1. Een foto zegt meer dan duizend woorden? Woorden schieten tekort had het opschrift moeten zijn. Echt racistisch dat die blanke meisjes in het midden staan alsof ze het belangrijkste zijn.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // september 27, 2017 om 14:13 //

  Hun bezorgdheid ? Ze zouden verdomme pisnijdig moeten worden !
  “We zijn bezig met de vervanging van de bevolking, aldus Per-Willy Amundsen in 2014, die nu Minister van Justitie is” Waar haalt zo’n idioot het vandaan om zoiets te durven zeggen, heeft hij daar een mandaat voor gekregen van de bevolking ? Dat lijkt op zijn minst onwaarschijnlijk.
  Wanneer komt de dag dat dit soort mensen ter verantwoording worden geroepen of blijft de bevolking gewoon apathisch toekijken ? Dat kan natuurlijk maar het point of no return is dichterbij dan menigeen denkt.

  Liked by 1 persoon

 3. Ja Tijl, je hebt volkomen gelijk. Het is te triest voor woorden. Ik ben benieuwd in welke wijk deze Per-Willy Amundsen zelf woont. Dit is echt krankzinnig. Het point of no return, heb je daar meer info over?

  Liked by 1 persoon

 4. Het ‘point of no return’ is in Duitsland al bijna bereikt,
  Waar je de streep trekt en dat punt precies wilt leggen is iets waar je over kunt discussieren, maar ik houd een redelijk eenvoudige methode aan : Dat punt ligt bij het moment dat het aantal kinderen op de basisschool met een niet-westerse achtergrond groter is dan het aantal kinderen van westerse achtergrond.
  Gezien het feit dat de mensen met een niet westerse achtergrond gemiddeld genomen (veel) meer kinderen krijgen dan mensen met westerse achtergrond is het namelijk niet meer mogelijk om die trend om te keren.
  Uiteraard gaat het hierbij dan niet om een enkele basisschool, maar het totaal over alle basisscholen. In Duitsland zitten ze al bijna op die aantallen.

  Gewoon even een simpel rekensommetje hier omdat veel mensen het zich niet realiseren hoe snel dat gaat. Ik pak even de realistische geboortecijfers hier.
  Stel 90% autochtonen die gemiddeld 1.5 kinderen krijgen, rond het 30e levensjaar
  en 10% allochtonen die gemiddeld 3,5 kinderen krijgen, rond het 20e levensjaar.
  Dat betekent dat er per 2 westerse generaties 3 niet-westerse generaties opgroeien
  Dus als de totale beginbevolking is 1000 (900+100) dan krijg je dit beeld:
  In 60 jaar de westerse bevolkingsgroep in 2 generaties van 900 naar 675 naar 506
  De allochtone bevolkingsgroep heeft 3 generaties en gaat van 100 naar 175 naar 306 naar 525
  Dus in 60 jaar (2 westerse generaties) is die 10% gegroeid tot iets meer dan 50%.

  En dan is er in dit voorbeeld nog geen rekening gehouden met extra immigratie van niet westerse allochtonen, noch met emigratie van westerse allochtonen naar elders.
  En nee, die 60 jaar gaat niet nu in,daarvan is nu al zeker 40 jaar voorbij.

  Liked by 2 people

 5. vreselijk. Doe mij maar gewoon mooi blank en blond.

  Liked by 1 persoon

 6. an dernot // september 28, 2017 om 05:24 //

  ja mensen ik zou zeggen, doe er wat aan.. vanavond in bed ipv je weet wel wat te nemen…

  Liked by 1 persoon

 7. Als een bepaalde ontwikkeling eenmaal in gang is gezet is die niet meer te stoppen. En daarbij denken we nu aan de klimaatsverandering en de omvolking van de landen in West-Europa.

  Vanuit een christelijke invalshoek kan men deze foto bekijken en concluderen: zo ziet het Aards Paradijs er ongeveer uit, geen onderscheid meer naar ras en cultuur, een ideale samenleving dus.

  Maar de harde realiteit is dat wij hier op deze aarde leven en er bovendien sprake is van een wereldwijde overbevolking en dat moet onvermijdelijk leiden tot botsingen tussen rivaliserende religies en culturen. Zo leert ons de geschiedenis van de mensheid en er is geen enkele aanwijzing dat wij nu op een keerpunt zitten. Integendeel! Als men de moed kan opbrengen naar het dagelijkse wereldnieuws te kijken ziet en hoort men uitsluitend volksverhuizingen en oorlogsretoriek.

  Zo zit de mensheid nu eenmaal in elkaar en ‘vele varkens maken de spoeling dun.’
  Een oud-Nederlands gezegde, maar binnenkort streng verboden uit te spreken, zeker in ons parlement. De SP en DENK zijn hier uiterst gevoelig voor. De PVV is hierbij dus gewaarschuwd!

  In de VS heeft men veel ervaring opgedaan met het opvangen van miljoenen migranten en die waren toen (1880-1910) van harte welkom. Ruimte en werk zat en de integratie verliep min of meer automatisch, want er waren geen sociale voorzieningen en men leerde de taal op de werkvloer zonder inburgeringscursussen etc.

  Wat zien we echter hier in West-Europa gebeuren?

  De verzorgingsstaat smoort iedere vorm van motivatie om zelf aan de slag te gaan en het milde strafklimaat doet de rest. Aangezien de Afrikanen in hun eigen landen er een puinhoop van hebben gemaakt, ondanks de vele miljarden aan ontwikkelingshulp, is er geen enkele reden om aan te nemen dat zij hier wel de zelfdiscipline kunnen opbrengen om in hun eigen levensonderhoud te willen voorzien.

  Daarbij speelt het geen enkele rol of men een oorlogsvluchteling is of een economische gelukszoeker. Wat er nu eenmaal niet in zit kan men er onmogelijk uithalen ondanks de schone beloften van de Linkse elite dat dit slechts een kwestie van tijd is.

  Een aparte categorie is de moslimpopulatie die op bevel van de imam gewoonweg niet mogen integreren en dat gaat dus grote problemen opleveren. Men hoeft echt geen populist te zijn om tot deze conclusie te komen.

  Getalsmatig zullen zij op de langere termijn op democratische wijze (met enige druk, intimidatie en grootschalige betogingen etc.) hier de macht over gaan nemen.
  Waarbij de Linkse activisten hun steun verlenen op straat en in het parlement.

  Zijn de Nazi’s in 1933 ook niet op deze manier aan de macht gekomen?

  Like

 8. Verschrikkelijk. Heb er geen woorden voor!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zweedse klassenfoto zorgt voor paniek in Noorwegen – Zeepertje.com – Facts Fun & News on ISLAM, "The religion of peace"

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: