Nieuw

Zevenjarig Deens meisje achternagezeten door man in clownskostuum met mes – Politie: “We nemen dit hoog op”

Een zevenjarig meisje werd dinsdagochtend in Maling, Denemarken, door een man met een mes opgejaagd terwijl ze op weg was naar de Malling School. De man was verkleed als een clown en volgde haar in een auto.

– We werden omstreeks 13:00 uur gewaarschuwd door de school van het meisje. Het meisje had aan het schoolpersoneel verteld dat ze een donkere auto was voorbij gelopen, waar meerdere mannen inzaten. Een van de mannen was gekleed als een clown en sprong uit de auto en rende naar haar toe, zegt Per Bennekov van de Oost-Jutlandse politie.

Het zevenjarige meisje vertelde ook dat de clown een mes leek te hebben. Of het mes echt was of niet, kan de politie niet zeggen.

De politie neemt deze zaak erg serieus en zal nu het incident verder onderzoeken.

– Als een zevenjarig meisje bedreigd wordt op weg naar school is het geen grap meer. We zijn natuurlijk erg geïnteresseerd in het horen van getuigen in het gebied, die misschien iets verdachts hebben gezien, zegt Per Bennekov.

Bron:

http://ekstrabladet.dk/112/syv-aarig-pige-jagtet-af-mand-i-klovnekostume-med-kniv-det-er-en-alvorlig-sag/6842856

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4924 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: