Nieuw

Zaterdag burgeroorlog in Zweden – links extremisten uit heel Scandinavië hebben een reis naar Gotenburg geboekt

De jongens van Nordfront.

Zijn van plan op zaterdag “tegen de nazi-mars te vechten”. Bussen met links-extremisten komen uit Denemarken, Noorwegen en Finland.

Links-extremisten uit heel Zweden – maar ook vanuit Denemarken, Noorwegen en Finland – komen op zaterdag met de bus aan in Gotenburg, in verband met de demonstratie van Nordfront, Noordse Verzetsbeweging.  Ze bereiden zich voor om geweld te gebruiken.

Op Facebook hebben meer dan 10.000 mensen verklaard dat zij de link-extremistische oppositiedemonstraties zullen bijwonen.

Een van de toonaangevende extreem linkse organisaties, Antifascistische Actie (AFA), organiseert samen met het netwerk ARNA een weermacht en verstrekt busreizen vanuit Oslo, de reisbussen, wordt gezegd, zijn al volgeboekt. Andere bussen vol linkse extremisten zullen vanuit Finland afreizen.

Ook in Kopenhagen, wat een bekende basis is van de links-extremisten, rijden de bussen naar Gotenborg voor de tegendemonstratie van dit weekend.

ARNA roept de links-extremisten op “tegen de nazi-mars te vechten”, AFA heeft onder andere een handboek uitgegeven wat in detail beschrijft hoe men geweld moet gebruiken.

“Het best is om op hun gezicht te slaan, knock-out, en als je met een gozer vecht, tussen de benen schoppen”, schrijft AFA in zijn handboek.

De politie heeft als voorbereiding zijn garage omgebouwd in een complex met extra cellen.

Bron:

http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/nazimarschen-utl%C3%A4ndska-v%C3%A4nsterextremister-i-bussar-till-g%C3%B6teborg-1.4675342

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/o4pGV/polisen-haller-presskonferens-infor-nazistdemonstrationen

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4968 Articles)
Altijd in oppositie.

8 Comments on Zaterdag burgeroorlog in Zweden – links extremisten uit heel Scandinavië hebben een reis naar Gotenburg geboekt

 1. Republikein // september 27, 2017 om 16:41 //

  Doen “wij” nog mee dan, of is dat niet relevant en hebben andere zorgen, zoals:

  Op 4 oktober vind er in Amsterdam een open bijeenkomst plaats over een actie tegen grensbewakingsbeurs Amsterdam. De bijeenkomst begint om 19u30 uur in NieuwLand, Pieter Nieuwlandstraat 93, Amsterdam.

  https://www.vrijebond.org/open-bijeenkomst-actie-grensbewakingsbeurs-amsterdam/

  Wat een leipo’s, knallen maar.

  Like

 2. Ha hebben we weer wat spannende actie om op het net te kijken , bier en worst inkopen .

  Like

 3. Kan Breivik ook effe een weekendje vrij?

  Like

 4. Nou hopen dat RT ffe een livestream opzet flesje wijn erbij chippie en gaan heerlijk .

  Like

 5. Claudia M. // september 27, 2017 om 17:41 //

  Tijd voor een mooi handboek voor de handhavers; iedereen die een ander of de boel van een ander moedwillig vernield, neerschieten!

  Like

 6. Dat ze maar flink doodgetrapt worden die linksjes!!
  Is het niet nu, dan wel over een tijdje als hun mislim “vriendjes” ze niet meer nodig hebben.
  De stompzinnigen begrijpen het nog steeds niet.

  Like

 7. Het is weer zover Rechts ,wat heden automatisch nazi’s zijn, zullen het weer hard te verduren krijgen ,dan bedoel ik niet op straat maar in de media” ah ja ’t zijn weer die rechtse relschoppers die de boel gaan doen escaleren.”
  Het is al een tijdje bekend dat ze die mars gaan houden ,dus is links in alle hevigheid gaan organiseren .
  Waarom moeten zij niet bekend maken dat ze een tegendemonstratie gaan houden ? het zal weer toegelaten zijn onder één of ander voorwendsel.
  Gaan demonsteren is één ding maar een betoging willens en wetens gewapend gaan opwachten onder het mom van een tegenbetoging is een brug te ver.
  We weten allemaal dat als het de rechtse kant was die dergelijke opwachting ging organiseren ze door de ordediensten zouden zijn ontmanteld voor ze ook maar iets gingen bereikt hebben.
  Maar ja links mag nu eenmaal meer dan iemand anders.
  Het beloof een hete soep te worden zaterdag ,eens benieuwd of we er hier iets zullen over horen ,als we er wat over zullen horen wat dan?

  Like

 8. Zweden, een verloren land

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: