Nieuw

“We will kill you”: Wilders deelt online bedreigingen

PVV-leider Geert Wilders heeft een aantal online bedreigingen met geweld aan zijn adres openbaar gemaakt op Twitter. Het gaat om teksten als “Ik snij je ballen eraf” en ’We will kill you”.

Wilders laat weten aangifte te hebben gedaan van tien van dit soort feiten. Volgens de PVV’er zal hij volgende week nog een stuk of tien aangiften doen. Het gaat om bedreigingen via zijn sociale media-account op Twitter, Facebook en Instagram. “Ik doe alleen aangifte bij bedreiging met geweld, niet eens bij belediging, anders zou ik er een dagtaak aan hebben”, zegt Wilders.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/-we-will-kill-you-wilders-deelt-online-bedreigingen~a184a9f8/

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: