Nieuw

Vorig jaar vijf keer onderzoek naar radicalisering bij Defensie

Binnen de Nederlandse krijgsmacht is vorig jaar vijf keer onderzoek gedaan naar aanleiding van meldingen over mogelijke radicalisering van medewerkers. Twee onderzoeken lopen nog.

Uit het onderzoek naar de andere drie bleek niet dat de medewerkers inderdaad geradicaliseerd waren. De meldingen gingen over jihadistisch en extreemlinks gedachtegoed, blijkt uit stukken die op verzoek van het ANP door het ministerie van Defensie zijn vrijgegeven.

Overgelopen naar IS

Minister Jeanine Hennis van Defensie wilde eerder niets zeggen om ‘onderzoek naar mogelijke radicalisering binnen Defensie niet te bemoeilijken’.

Defensie heeft maatregelen genomen om radicalisering binnen de krijgsmacht eerder te kunnen opmerken. Defensie deed dat vanwege luchtmachtsergeant Ahmed M. Hij reisde in 2015 naar Syrië en sloot zich aan bij IS. Hij was daarvoor gestationeerd op luchtmachtbasis Gilze-Rijen en had toegang tot systeeminformatie van Apache-gevechtshelikopters.

Lees verder:

https://www.rtlnieuws.nl/nederland/vorig-jaar-vijf-keer-onderzoek-naar-radicalisering-bij-defensie

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on Vorig jaar vijf keer onderzoek naar radicalisering bij Defensie

  1. Wanneer snappen ze het nou eens: MOSLIMS ZIJN ONZE VIJANDEN. ALLEMAAL!!!
    Er komt nog een dag dat het strafbaar wordt om een moslim niet aan te geven bij de opruimploegen als er een wordt gesignaleerd.

    Like

  2. Moslims gebruiken, taqiyya, kitman, tawriya en murana. De moslim broederschap is al jaren bezig met : ” Het project ” d.w.z. de verovering van het Westen d.m.v. de stille jihad. Wakker worden jongens!!!

    Like

  3. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: