Nieuw

Trump breidt inreisverbod uit: “Strenger is beter”

Volgende maand zal het inreisverbod van de Verenigde Staten uitgebreid worden. Tsjaad, Noord-Korea en Venezuela zullen toegevoegd worden aan de lijst van ‘moslimlanden’ waaruit reizigers een visum voor de VS mogen vergeten. Het Hooggerechtshof heeft de zaak tegen het inreisverbod uitgesteld en vraagt alle betrokken partijen nieuwe afwegingen te maken.

Sinds januari is er in de Verenigde Staten een inreisverbod van kracht voor vluchtelingen en migranten uit bepaalde landen zoals Libië, Somalië, Syrië en Soedan. Met deze maatregel wil president Donald Trump (Rep.) naar eigen zeggen terroristische aanslagen in de VS vermijden. Volgende maand zal het inreisverbod uitgebreid worden.

Sceptr >>

 

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7209 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Trump breidt inreisverbod uit: “Strenger is beter”

  1. Zo hoor je je land te beschermen

    Like

  2. Kunnen we die mekkerede sarhoer foto’s der uit houden, wordt kotsmisselijk van dat wijf.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: