Nieuw

Poolse trucker die Nederlanders doodreed was stomdronken

De 34-jarige Poolse trucker die zaterdagavond een Nederlands gezin doodreed in Duitsland, had veel te veel gedronken. Volgens de Duitse politie had hij 3,09 promille alcohol in zijn bloed. Dat staat ongeveer gelijk aan tien glazen bier.

De man besloot zaterdagavond om te keren op de snelweg. Hij wilde zo een file vermijden. Tegen het verkeer in rijdend knalde hij op twee auto’s. De inzittenden van één auto kwamen om. Het was een familie uit Sittard. Vier vrouwen in de andere auto raakten gewond.

Lees verder:

https://www.rtlnieuws.nl/nederland/poolse-trucker-die-nederlanders-doodreed-was-stomdronken

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Poolse trucker die Nederlanders doodreed was stomdronken

  1. Het wordt tijd dat Oostblokkers van onze wegen geweerd worden. Kijk maar naar idioten op de weg. Binnen een paar jaar is het hier net zo erg. De voorproefjes zie ik ook dagelijks. Branie schoppen tegen mede Oostblokkers en met gierende banden stomdronken wegrijden zonder kijken. Maar volgens de nationale politie moet het kunnen.

    Like

  2. Niet alleen Oostblokkers, ik woon zelf in een Turkenwijk en ik zeg u, die zijn nog gekker.Zeker die jongeren, compleet gestoord rijgedrag. In de stad met boven de honderd rechts inhalen etc.
    Daarom worden in de steden alle 4 baans wegen omgebouwd tot 2 baansweg met een hoge en brede tussenberm
    En maar liggen te zeiken over ouderen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: