Nieuw

Myanmar searches for more Hindu corpses as mass grave unearthed

YANGON, Myanmar: Myanmar troops on Monday searched for dozens of missing Hindu villagers feared dead after the discovery of a grave containing 28 corpses in Rakhine state, evidence of what the army says is a massacre by Rohingya Muslim militants.

Northern Rakhine has been ravaged by communal violence since Rohingya insurgents staged deadly raids on police posts on August 25, unleashing an army crackdown that has displaced hundreds of thousands of civilians.

The vast majority — more than 430,000 — are Rohingya Muslims who have fled across the border to Bangladesh from a military campaign which the UN says likely amounts to ethnic cleansing of the stateless minority.

But tens of thousands of ethnic Rakhine Buddhists, and the region’s small population of Hindus, have also been internally displaced, saying they were attacked by Rohingya militants.

Afbeeldingsresultaat voor yangon hindu protestOn Sunday the army said it had discovered two mud pits filled with 28 Hindu corpses, including women and children, outside the village of Ye Baw Kyaw in northern Rakhine.

“The security troops continue searching for remaining Hindu people around the places of the pits,” said a statement posted on army chief Min Aung Hlaing’s Facebook page Monday, blaming Rohingya militants for the killings.

Displaced Hindus from the area told AFP last week that Rohingya fighters stormed into their communities on August 25, killing many and taking others into the forest.

They showed AFP a list of 102 people from two villages — Ye Baw Kyaw, where the bodies were found, and Taung Ywar — feared dead by distraught relatives, who wept as they described the bloodshed…

readmore>>
aranews
Also published on Zeepertje.com

Related; deccanchronicle>>

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1530 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

1 Comment on Myanmar searches for more Hindu corpses as mass grave unearthed

 1. polderboy // september 27, 2017 om 08:46 //

  De islamitische minderheid in dat land, een meerderheid in dat deel van het land, ging zich zelf bevrijden, door die hindoe’s te doden.

  In de hogere mensenrecht kunde wordt dat middels een theorie verklaard. die ervan uitgaat dat je jezelf bevrijdt, door je letterlijk van andere mensen te bevrijden.
  De islamitische minderheid in Thailand, bevrijdt zich als meerderheid in Zuid Thailand ook steeds van boeddhisten. Dat levert de laatste jaren duizenden doden, maar daar gaat het om de bevrijding.
  Ook zag je dat bij de Turkmenen in de Xinjiang regio, een meerderheid die zich ook letterlijk ging bevrijden van de chinezen.

  Soms bevrijdt de islamitische meerderheid zich in een land van de lokale wetgeving, door sharia vechters de sharia wetten te laten invoeren, zoals in Marawi in de Filipijnen, met rond 1000 doden en 360.000 vluchtelingen nu. Ook Boko Haram doet dat.
  Maar lokaal zie je dat ook wel in veel landen in Europa in kleinere schaal, waar vrijheidsstrijders regelmatig de bezetters meestal vanuit hun parallelle islamitische samenlevingen op aanslagen trakteren.

  Ook kan een islamitische groep zich economisch gediscrimineerd voelen, zoals de soennieten in Syrië en Iraq, en gaan dan bevrijdingslegers formeren, zoals daar de beroemde veel geprezen bevrijders van ISIS, Nusra en Al Qaeda hier en daar nog steeds hun handen uit de mouwen steken.

  Maar ook kan een islamitisch land zich bedreigd voelen, waarom onze geopolitieke partner Turkije de Koerden bombarderen, zowel binnen als buiten Turkije.
  Dat zie je ook bij onze islamitische partner de Saud, die bedreigd zegt te worden door 15 miljoen straatarme Jemenieten, en ze daarom samen met ons al jaren bombarderen, met 2.5 miljoen interne vluchtelingen tot gevolg, en inmiddels duizenden doden door honger en ziektes onder met name kinderen.

  Ook kan een islamitische groep zich politiek bedreigd voelen, zoals de Turken door Gulen aanhang en andere politieke tegenstanders. Daarom is het heel goed dat die gevaarlijke lui geïnterneerd worden en gefolterd, wat wij niet erg vinden, om we de politieke dreiging van onze vrienden begrijpen.

  Al die islamitische gediscrimineerde, zich bedreigd voelende, naar sharia strevende minderheden en landen zijn maar wat een slachtoffer van mensenrechten schendingen zeg.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: