Nieuw

Martin Bosma: ”De elites van Nederland zijn zo politiek correct als de hel”

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Martin Bosma: ”De elites van Nederland zijn zo politiek correct als de hel”

 1. Like

 2. templars2017 // september 27, 2017 om 21:49 //

  Zo te horen weten de elite dat ze verkeerd bezig en het volk zich zou roeren als de kans er toe zich zou voordoen.
  Het is even bits als bij ons met één groot verschil jullie hebben geen communotaire taalkwesties.
  Maar de problematiek is exact dezelfde , eerst beloven en dan alles in de vuilbak ,idealen en ideologische standpunten nemen en verdedigen en als alle kopstukken op hun plaats zitten de boel zo verdraaien dat alles waar het volk hen gesteund heeft in de prullenbak gooien doen wat ze willen (moeten) doen en maken dat de burger zijn bek houd.
  Zwijgen erover , betalen ervoor , en maken dat die “heren” op hun postje kunnen blijven dat is geen democratie maar het is wel wat ze ons ervoor verkopen.
  De angst voor de burger zit er inderdaad wel in , wat ze niet weten is wanneer de lont in het kruidvat opgebrand is en de lading wordt bereikt.
  Dus uit angst is pappen en nathouden ,de mensen een “waarheid” verkopen die er geen is en zorgen dat ze er niet op zoek willen naar gaan .
  De fenomenen” brood en spelen” en “verdeel en heers” zijn hier beide hand in hand aanwezig wat een samenleving oplevert die wel ontevreden genoeg is om er over te klagen maar niet ontevreden genoeg om er collectief iets aan te doen , zolang het “ik” effect niet aangeraakt wordt zal er niet veel veranderen en staan wij te roepen in de woestijn!
  De elite weet dat en maakt er handig gebruik van, ze maken dat het individu kan overleven en zorgt tergelijkertijd voor dat er genoeg info verspreid wordt die eventuele achterdocht afkoelt.
  Als voorbeeld , op een dag dat een aanslag gepleegd wordt dan is dat een bekeken nieuws item ,als op hetzelfde ogenblik een voetbal match van “belang” uitgezonden wordt dan zal deze laatste eerst bekeken worden ,want die wordt als belangrijk ervaren terwijl ze het niet is die vorm van brood en spelen zit zo diep in ons sociaal weefsel ingebed dat het bijna op alles voorrang krijgt .
  Dat terwijl de aanslag veel en veel ingrijpender is wordt het afgedaan als “een erg feit maar gelukkig ver van mijn bed.”
  We leven in een wereld die gevuld is met informatie en het zijn de brengers van die informatie die bepalen wat draagvlak en draagkracht krijgt en wat niet ,ook bepalen ze de intensiteit ervan .
  Alle sport wordt als heel belangrijk aangedragen ,veel mensen volgen het, fait divers krijgen ook veel aandacht ,iedereen heeft nieuwsgierigheid, internationale politiek krijgt ook aandacht , iedereen moet zien hoe goed die mannen het doen , nationale politiek veel minder en dan nog op een manier waarop je geen klop wijzer wordt , veel mensen haken af vanwege oninteressant,
  belangrijke feiten die hoor je helemaal niet , wij zouden teveel te weten komen.
  Het is dus duidelijk dat de media de bevolkingen stuurt en dat is niet alleen bij ons maar overal.
  Velen worden dan nog een aan “sociale media ” gekoppeld wat een verslavend effect kan hebben die enkel ook weer de ik status versterkt .
  De bevolkingen voelen zich verbonden met hun wereld terwijl ze in wezen verbonden zijn met een illusionaire wereld die ze voorgekauwd netjes oplepelen.
  Ondertussen sluipt het gevaar stilletjes binnen en kan de illusie opeens een regelrechte nachtmerrie worden ,wakker worden is er dan niet meer bij………..

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // september 28, 2017 om 01:35 //

  Ongekend goede speech, wat jammer dat er maar zo weinig getuige van zijn geweest, het aantal lege stoeltjes overtrof ruim de bezette stoeltjes. Democratie ? Ja, maar nu even niet…

  Liked by 2 people

 4. Geweldig deze man. Wat een prater. Zo zie je maar weer wie Pechtold nu eigenlijk is. Super gedaan Martin Bosma.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: