Nieuw

Jan Roos: Volksvertegenwoordiging zet volk buitenspel

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5158 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Jan Roos: Volksvertegenwoordiging zet volk buitenspel

  1. Dat heet democratie. Wanneer het volk niet doet wat je van hen verwacht neem je hun enige manier om te laten merken dat je het ergens niet mee eens bent af. Het zijn laffe lieden die niet het recht hebben ons te vertegenwoordigen. Ze zitten er alleen om hun zakken te vullen en zich machtig te voelen. Het volk luistert toch wel. Met de gebroeders de Witt wist het volk wel raad, maar we leven in andere tijden. Maar ook deze tijd zal veranderen.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: