Nieuw

Inbreeding in Islam: Over 70% Of Muslims Are The Product of Incest

It should not be alarming that the respectability of the Islamic ethical system has been severely questioned in both the far past and contemporary times.

According to an article in the Journal of Child Sexual Abuse, until a few years ago the practice of murdering women to preserve family honor enjoyed almost total legitimacy within Palestine, one of the most homogeneously Muslim societies in the world. With this consideration, alongside the alarming rise of Islamic terrorism in Europe centered around Germany, and the radicalization of European converts to the Muslim faith, Islam can be rightly held under intense scrutiny by the public eye.

A Danish news outlet titled Jyllands-Posten released information in 2009 concerning the astonishing rate of stillbirths, physical deformities, and various mental diseases caused by the ever-imminent incest-filled landscape in the Muslim world, concluding that Pakistani, Turkish and Somali women are twice as likely to experience complications during childbirth. Nearly 70% of Pakistanis are the product of inbreeding in Islam, mostly due to the Muslim tradition of marrying cousins via choice or arrangement. BBC also released a study, revealing that approximately 55% of Pakistani immigrants in Britain were married to a first cousin and that Pakistani-British were “at least 13 times likely to than the general population to have children with recessive genetic disorders.”…

readmore>>
steemit
Also published on Zeepertje.com

 • Muslim Inbreeding—- a human catastrophe

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1530 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

3 Comments on Inbreeding in Islam: Over 70% Of Muslims Are The Product of Incest

 1. Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 2. Aha, ze komen naar europa voor vers bloed?

  Liked by 1 persoon

 3. Het IQ in Europa is ook al aan het dalen sinds de instroom van moslims en negers en dat is waarschijnlijk ook de bedoeling van de super elite want wij zijn blijkbaar te slim.
  Dom verdeeld volk hou je gemakkelijker onder de knoet.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Inteelt in de islam: Meer dan 70% van de moslims zijn het product van incest

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: