Nieuw

Exemplarisch voorbeeld van dhimmitude – niemand greep in toen moslim dreigde meisjes te verkrachten

De nu veroordeelde (venster) was al eerder veroordeeld voor mishandeling van verscheidene Zweedse vrouwen - maar kan niet gedeporteerd worden.

Alle passagiers waren doodstil en deden alsof ze niets zagen toen een Arabische moslim op een bus twee Zweedse tienermeisjes dreigde te verkrachten en voor hoeren uitschold. In plaats daarvan kregen de meisjes een snauw van de buschauffeur en dreigde hen uit de bus te gooien toen ze het hem vertelden.

De twee meisjes wilden op een avond in augustus 2016 een bus nemen van het Augustenborgplein in Malmö. Bij de bushalte stond een 38-jarige Arabier, die nu veroordeeld is tot een maand gevangenisstraf.

Hij becommentarieerde een van de meisje die van haar lolly at.

– Is het een lekker ijsje? Wil je op iets groters zuigen kan je die van mij zuigen, zei hij.

De man, die een immigrantenachtergrond uit Tunesië heeft, en eerder is veroordeeld voor het mishandelen van verscheidene Zweedse vrouwen, vervolgde met het commentaar geven op het uiterlijk van het meisjes en zei dat ze gekleed was als een hoer. Toen ze op de bus stapten richtte de man zich tot de buschauffeur en zei:

– Moet je kijken wat een lekkere konten ze hebben!

De meisjes gingen in het midden van de bus zitten en de man ging achter hen zitten, en bleef ze lastig vallen:

– Habibi, habibi, ik heb jullie moeders verkracht! zei hij, en dreigde daarna dat hij de meisjes ook zou verkrachten.

Hij richtte zich vooral op een van de meisje en dreigde haar eerst te drogeren en daarna te verkrachten, en zei haar toen:

– Je hebt een te grote kont, maar dat maakt mij niet uit, ik ga je toch in je kont neuken.

Toen ze zei dat ze nog maar 14 jaar oud was om de Arabier te laten stoppen, zei hij dat hij daar schijt aan had en haar “toch in de kont zou neuken”.

Het meisje, wat levensbenauwd was, reageerde op het feit dat niemand in de bus iets zei. Iedereen keek gewoon weg. De bestuurder reageerde echter wel – door haar te dreigen uit de bus te gooien, terwijl ze naar de moslim schreeuwde en hem wanhopig vroeg om te stoppen.

– Hij zei tegen me dat ik uit de bus moest, maar ik zei tegen hem dat ik niet uit de bus moet, maar dat die man uit de bus gezet moet worden voor wat hij doet. Maar niemand in de bus zei iets om mij te helpen, iedereen was stil, en deed alsof die niets zag, vertelde het meisje tijdens het politieverhoor.

Op de bus zei de man ook dat hij zou uitstappen waar de meisjes eruit gaan, en ook deed. Toen ze de bus op Studentstraat verlieten, volgde hij hen en bleef ze contstant bedreigen, onder meer door hen te vertellen dat hij contact had met een criminele bende. Een van de meisje had eerder haar vader gebeld en de dader kon door de politie gearresteerd worden.

De 32-jarige man werd door de rechtbank Malmö veroordeeld tot een maand gevangenisstraf voor seksueel misbruik en bedreiging.

Hij komt niet minder dan 35 keer voor in het politieregister, maar kan niet naar de Arabische wereld worden gedeporteerd omdat hij inmiddels een Zweedse staatsburger is.

De Arabier is op 10 mei 2017 door de rechtbank van Gotenburg voor het laatst veroordeeld tot een maand gevangenisstraf voor bedreiging van een ambtenaar in functie en gewelddadig verzet. De rechtbank Hässleholm heeft hem op 31 augustus 2016 tot twee maanden veroordeeld voor geweld op een ambtenaar, voor grof vrouwenschending, en een aanranding.

Bron:

http://www.friatider.se/ingen-p-bussen-ingrep-n-r-man-hotade-v-ldta-flickor

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5189 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Exemplarisch voorbeeld van dhimmitude – niemand greep in toen moslim dreigde meisjes te verkrachten

 1. En Zweden kan dat staatsburgerschap niet afnemen?
  Ik vind het al veel langer onbestaanbaar dat landen zomaar aan vreemden staatsburgerschap geven.
  Hoezo kunnen vreemden zomaar staatsburger worden, in Zweden, Nederland en waar dan ook.
  Dat zomaar paspoorten uitdelen is idioot.

  Schandelijk dat niemand ingreep om deze jonge meisjes te beschermen. Schande die buschauffeur.
  Al die mensen hebben nog niet begrepen dat zij als volgende aan de beurt zijn.

  Like

 2. De zweden zijn al net zo laf als de nl’rs

  Like

 3. templars2017 // september 27, 2017 om 22:08 //

  Collectief angstsyndroom ,komt voor door een heel sterke indoctrinatie , de buschauffeur ,daar zijn geen woorden voor hij verraad zijn eigen volk ,weigert hulp aan personen in nood , ben benieuwd wat zijn excuus is .
  Er is geen hij is verantwoordelijk voor zijn passagiers punt.
  Het is enkel nog een teken aan de wand dat het erger en erger wordt dag per dag.
  amen

  Like

 4. Medestanders ook medeplichtig. Dus ook afschieten jegens lafheid.

  Like

 5. pepperspray meenemen en flink spuiten!!!.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: