Nieuw

Een vergeten verjaardag, het Hongaarse hekwerk tegen gelukszoekers bestaat 2 jaar

Afgelopen vrijdag 15 september was het 2 jaar geleden dat Hongarije middels een hekwerk begon aan   de tijdelijke sluiting van de Hongaars-Servische grens . Na de grote migratiegolf van de zomer van 2015 besloot de conservatieve regering van Viktor Orbán  een barrière op te werpen langs haar grens met Servië om de grenzen van het Schengengebied veilig te stellen. Tijdens de persconferentie aan de grensovergang Röszke hebben de woordvoerders van de regering, Zoltán Kovács, en de speciale veiligheidsadviseur van de regering, György Bakondi, de situatie samengevat.

De woordvoerder herinnerde eraan dat Hongarije in 2015 niet had gewacht op hulp en dat het om eigen belang, dat van zijn burgers en dat van Europa, had gehandeld om ervoor te zorgen dat de illegalen niet op Hongaars grondgebied binnen konden dringen.

Lees verder:

http://www.geennieuws.com/2017/09/een-vergeten-verjaardag-het-hongaarse-hekwerk-tegen-gelukszoekers-bestaat-2-jaar/

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5149 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Een vergeten verjaardag, het Hongaarse hekwerk tegen gelukszoekers bestaat 2 jaar

  1. Dankjewel Hongarije!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: