Nieuw

De zoete ironie van dit waargebeurd verhaal

Video – In Amerika vechten linkse groeperingen momenteel om de vrijheid van meningsuiting te beëindigen, gebaseerd op de reden dat “haatspraak” geen vrijheid van meningsuiting is. In Europa bestaat er geen sprake van vrijheid van meningsuiting … precies zoals de linksen het willen.

Dus een linkse Amerikaanse vrouw reist naar het buitenland, naar Denemarken en loopt een café in.

Op een gegeven moment ziet ze een man die tegenover haar zit met een MAGA (Make America Great Again) pet op zijn hoofd,  wat de vrouw “triggers” in een woedeaanval. Naarmate de woede van de vrouw escaleert, begint een van de andere klanten het tafereel met zijn mobieltje te filmen…

Julius Daugbjerg Bjerrekær was de man met de MAGA pet en hij laadde later de video op naar zijn YouTube-account, om aan de hele wereld te laten zien.

“Een Amerikaanse vrouw wilde aan mijn tafel zitten. Ik droeg een MAGA pet. Ze werd zichtbaar boos op mijn aanwezigheid, dus mijn vriend begon haar te filmen.”

De vrouw liet toen een explosieve vloed van haat los.

“You’re doing this, like to the world,” schreeuwde ze. “What the fuck is wrong with people?” Ze ging door met de man een vreselijk mens te noemen.”What is fucking wrong with you? You are a horrible human being. Horrible human being!”

Wanneer de vrouw eindelijk haar bezittingen verzameld heeft en begint weg te lopen, kan je de man horen zeggen: “Liberale tolerantie aan de hand.” Een heel mild antwoord op de vitriool die de vrouw uitspuwde, maar dit leidde tot een ander niveau van woede.

“I do not fucking tolerate fucking, fucking racist!” schreeuwde ze. “You’re a horrible fucking human being and I hope you go home and feel fucking ashamed of yourself!”

“Voor wat?” vroeg de man, bijna smekend de losgeslagen krankzinnige vrouw haar ineenstorting in waanzin voort te zetten.

“For fucking being a fucking racist you fucking human piece of shit!” Hiermee beëindigde ze haar geraas mee, gooide een glas bier in zijn gezicht, en stormde uit de bar. Als ze vertrekt kan je Bjerrekær haar horen naroepen, “Ik weet zeker dat dit verboden is hier. Je zou die persoon moeten tegenhouden! Dit is een aanval!”

De linkse Amerikaanse kan dan wel de nacht in gevlucht zijn, maar de situatie is verre van voorbij.

Want het zit zo, in Europa heb je geen recht om waar je ook maar wil gewoon je mening uit te spreken. Helaas lijkt deze Amerikaanse dit zijn te vergeten. Er is geen eerste amendement in Europa.

Noch heb je “recht” om iemand een glas bier in zijn gezicht te gooien.

De volgende dag besloot Bjerrekær een aanklacht in te dienen tegen de vrouw en de politie onderzoekt nu of de situatie als een “politiek gemotiveerde haatcriminaliteit” vervolgd moet worden.

“We hebben ervoor gekozen om de volgende dag juridische stappen te ondernemen. Er is een zaak geopend en zij zal belast worden met politiek gemotiveerde aanval (een haatmisdaad). Politiek geweld is nooit aanvaardbaar – ongeacht de politieke voorkeur.”

Bron: http://constitution.com/american-liberal-europe-attacks-man-maga-hat-faces-hate-crime-charges/

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5189 Articles)
Altijd in oppositie.

10 Comments on De zoete ironie van dit waargebeurd verhaal

 1. Wat een maf wijf en dan is ze nog wel in het buitenland kan je na gaan hoe ze zich thuis zou gedragen.

  Liked by 1 persoon

 2. Alsjeblieft houden daar, weer 1 minder hier.

  Like

 3. Dit is het zoveelste bewijs dat die linkse troela’s allemaal mentaal gestoord zijn. Het lijkt wel een fucking epidemie.

  Liked by 1 persoon

 4. zonnigbrazil // september 27, 2017 om 01:30 //

  Ik heb een IQ van 123 (niet mijn schuld) maar daarom ben ik misschien wel rechts.

  Like

 5. zoiets geef ik direct een klap op de zijkant van de eierschaal.

  Like

 6. De amerikaanse jeugd wordt vergiftigd en gehersenspoeld, logisch en redelijk denken bestaat niet meer voor die verzieke geesten. Ze zijn uit op een grote rassenoorlog en gebruiken daar oa zulk soort domme wichten voor.

  Like

 7. Dit soort gehersenspoelde troela’s hebben de hersens van een garnaal!

  Like

 8. Esperanza // september 27, 2017 om 13:35 //

  Get ready for the future: It is murder.

  Like

 9. Rommel

  Wel toevallig dat de video inmiddels niet meer beschikbaar is

  Like

 10. @Draco

  Hier is een andere versie. Kijken hoelang die blijft bestaan.

  Ik zal het even in het artikel aanpassen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: