Nieuw

Dader met donkere baard en donkere huidskleur gezocht voor verkrachting bejaarde vrouw (83)

Een 83-jarige vrouw uit Sint-Truiden werd in februari dit jaar in haar eigen huis verkracht. Ze getuigde vanavond anoniem in het opsporingsprogramma van FAROEK. “Ik bid elke avond in de hoop dat de politie hem pakt”, vertelde ze aan onze redactie.

“Dat ik zoiets verschrikkelijk moest meemaken op mijn oude dag. Ik durf al maanden niet meer buiten komen.” De stem van de 83-jarige B. C. uit Sint-Truiden slaat nog steeds over als ze over de feiten in februari vertelt. Die avond werd er rond 19 uur plots aan haar voordeur gebeld. Nog voor ze de voordeur van haar appartementje goed geopend had, werd ze naar binnengeduwd door een man die naar drank vroeg. De oma met negen kinderen en vierendertig kleinkinderen wist niet wat gebeurde en werd plots vastgegrepen.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/bejaarde-83-verkracht-in-eigen-woonkamer-faroek-zoekt-tips~ab9f1ce2/

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5158 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Dader met donkere baard en donkere huidskleur gezocht voor verkrachting bejaarde vrouw (83)

  1. Als je zoiets niet kan vinden, zoek ertien die erop lijken en straf deze, geheel in overeenstemming met de Keltische rechtsvorm dat overal balans in moet zijn. En die tien? Nou, de kans is vrij groot dat ze elders smeerlapperij hebben gedaan wat ongestraft is gebleven. Als het mijn oma was reed ik twee keer per week rond om dit soort genetisch afval te herplaatsen.

    Liked by 1 persoon

  2. Zo denk ik af en toe ook, soms vind ik dat erg van mezelf. Maar soms denk ik …mocht ooit iemand mijn kinderen iets aandoen, dan pak ik er 5 voor terug.
    Niets menselijks is mij vreemd.
    De gedachte is er, of ik het ooit zal doen is weer een ander verhaal.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: