Nieuw

Burak G. (22) en Ismet E. (20) veroordeeld voor de brute verkrachting van 25 jarige studente in het Hansapark

Echte Duitsers, dat laat de naam van deze onmensen al zien, en om die reden is het uiteraard niet eens zo gek dat ze samen gezellig een 25 jarige vrouw onder dwang en met geweld te pakken hebben genomen. Wat wel raar is, is het feit dat ze dit nu eens niet straffeloos kunnen en mogen doen. Het is maar een vrouw, een minderwaardig schepsel, een gebruiksvoorwerp althans volgens de volgers van de haat pedofiel zonder moraal en zonder vrede, dus waarom zullen deze twee strontvliegen hiervoor dan een straf verdienen?

Met enige regelmaat doet de plaatselijke gendarmerie wel zijn werk en worden zelfs smeerlappen met een kleurtje en bepaalde afkomst opgepakt. Heel af en toe is zelfs vrouwe Justitia bereid om de blinddoek der tolerantie af te zetten en eens niet haar kop in de grond te steken om zodoende tot een veroordeling voor zo’n gekleurde verkrachter te komen. Nog bijzonderder is het wanneer een moslim dan ook nog eens meer krijgt dan een taakstraf en voor het verkrachten van een jonge vrouw daadwerkelijk de bak in draait.

De verkrachters van Hansapark gaan naar de gevangenis. De Keulse regionale rechtbank achtte het bewezen dat de vrienden Burak G. (22) en Ismet E. (20) een studente (25) hebben gedwongen om seks met hen te hebben. Het slachtoffer liep vanuit de discotheek richting het station en werd onderweg tegengehouden door de twee kloothommels. De vrouw werd in het Hansapark door Burak verkracht terwijl Ismet de jonge vrouw op een tafel in het park vasthield. Hierna was het de bedoeling dat de rollen werden omgedraaid, echter bood het slachtoffer zoveel tegenstand dat Ismet niet meer aan zijn trekken kwam.

DNA sporen leverde justitie de daders op en men kwam verder met een opmerkelijk chatbericht tussen deze twee gekleurde klootzakken waarin Ismet naar Burak op lollige wijze na aanleiding van een krantenbericht schreef dat hij hem niet kende mocht de politie ze te pakken krijgen.

Rechter Sibylle Grassmann veroordeelde Burak tot vierenhalf jaar cel en Ismet tot drieënhalf jaar jeugddetentie. Verder moeten ze het slachtoffer een bedrag van 10.000 euro betalen wegens psychische schade die de jonge vrouw werd toegebracht. Iets van een kale kip die niet te plukken is, oké maar het gaat om het idee toch.

Ismet werd overigens ook nog verdacht van een tweede verkrachtingszaak maar hierbij ontbrak het bewijs en werd hij dus vrijgesproken.

Met groet Bolo

bron: Focus Online

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Burak G. (22) en Ismet E. (20) veroordeeld voor de brute verkrachting van 25 jarige studente in het Hansapark

 1. zielig korte straffen, 10 jaar werken in een heus boot camp met een wijf die de bevelen uitdeelt.

  Like

 2. Ik ben voorstander van het Russische model.
  Verkrachtte mag verkrachter doden, daar beschermen ze hun vrouwen en mogen de vrouwen zichzelf beschermen en terecht.
  Of is castreren een meer terechte straf?

  Like

 3. Doden is veel te weinig lijden.
  Castratie eventueel tijdens boot camp zeker Feniks

  Like

 4. Het wordt/is dramatisch met dat achterlijk gewelddadig gespuis op ons grondgebied en het wordt “dankzij die EU misdadigers én merkel” alleen maar dramatischer.
  De enige redding is een HALT toe te roepen aan dat EU gespuis én importbarbaren.
  “Return To Sender” ermee.

  Like

 5. van mij mogen ze ook op de meest gewelddadige manier langzaam ter dood worden gebracht maar voorlopig is het al bijzonder als ze uberhaupt de cel in gaan.

  Like

 6. Linkse politiefunctionaris, onderdeel van poltie korpsen. die dit verkrachtingsklimaat in west europa mogelijk hebben gemaakt neemt ontslag, mogelijk verband met eerdere corruptiezaken.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/390793/topverdiener-neemt-ontslag-bij-politie

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: