Nieuw

Brussel wil 50 duizend vluchtelingen binnenhalen om mensensmokkel te stoppen

EU-lidstaten krijgen 10 duizend euro per legale migrant

De Europese Commissie wil dat de EU-landen de komende twee jaar vijftigduizend vluchtelingen opnemen uit Afrika en het Midden-Oosten. Deze legale migratie moet mensensmokkelaars de wind uit de zeilen nemen. Voor elke opgenomen vluchteling krijgen de lidstaten een vergoeding van 10 duizend euro, zo blijkt uit voorstellen die de Commissie vandaag presenteert.

Als het aan de Commissie ligt neemt de EU vluchtelingen op die nu vastzitten in Libië, Egypte, Ethiopië, Niger, Tsjaad en Soedan. Ook Syriërs die in opvangcentra verblijven in Turkije, Jordanië en Libanon komen in aanmerking voor het hervestigingsprogramma. VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR krijgt een belangrijke rol bij de herplaatsing. Eerder vroeg de UNHCR de EU veertigduizend vluchtelingen uit Libië over te nemen. De Commissie schat dat er wereldwijd 1,2 miljoen ontheemden een nieuw thuis zoeken.

Asielquota

Van asielquota is dit keer geen sprake, benadrukken betrokken diplomaten en EU-ambtenaren. De ervaring daarmee afgelopen twee jaar – verplichte spreiding van honderdduizend migranten over de lidstaten – heeft veel kwaad bloed gezet in (vooral) de Oost-Europese hoofdsteden. Door die tegenwerking zijn er pas 29 duizend migranten daadwerkelijk overgeplaatst.

Volkskrant >>

 

EU capituleert voor Visegrad – stopt verdeling asielmigranten

De verdeling van asielmigranten door de EU was gebaseerd op een schema dat tweejaarlijks vernieuwd moet worden. Dat laatste zou eind deze maand moeten, maar gaat niet gebeuren. De Visegrad-groep wint.

Dat het schema een fiasco was is genoegzaam bekend. Het plan was jaarlijks 160.000 van een nieuwe woonplaats te voorzien, maar verder dan  27.695 . was men nog niet gekomen. Het felle verzet van de Visegrad-landen tegen de Brusselse oekazes op dit vlak zijn welbekend, en dreigen de EU fundamenteel te ondermijnen.

Nu zitten we dus in een situatie die de EU altijd zo krampachtig heeft geprobeerd te vermijden, en er wordt bakzeil gehaald. Een nieuw brevet van onbekwaamheid voor Juncker/Timmermans cs.

Veren of Lood >>

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7209 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Brussel wil 50 duizend vluchtelingen binnenhalen om mensensmokkel te stoppen

 1. Dat filmpje kijkend realiseer ik me weer dat die Afrikanen echt nuts zijn.
  Inteelt, debiliteit , primitief, gewelddadig,,,you name it..
  Hier opnemen gaat in ieder geval niet goedkomen.

  Alsmaar kwader wordt ik op politici die deze krankzinnigen in onze leefwereld toelaten.
  Politici zijn de werkelijke as van het kwaad.

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // september 27, 2017 om 22:02 //

  Walgelijk volk , “verkracht ,krijg gratis hulp” het zit hen verdorie in hun genen , die roetmoppen denken echt dat ze het van het zijn , en die barbaren gaan onze cultuur verrijken? een exemplaar uit Liberia is dus een verkrachter die al meerdere keren mensenvlees heeft verorbert en heeft een vagina van een gevonden lijk rond zijn portefeuille !
  Die kwakkels geloven in toverkracht ,stel je voor die asielapen moeten hier bij ons gaan integreren , hoe achterlijk moet je zijn als je denkt dat die moppen hier gaan passen .
  Wie heeft vijanden nodig als je die gedrochten te vriend moet nemen ,onze toekomst ziet niet donker maar zwart …………

  Like

 3. De EU bevolking wordt verraden door hun eigen regering.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De verborgen agenda achter het overheidsbeleid – Levensreis

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: