Nieuw

‘Als student Europese studies moet ik dat wel zeggen’ – Nieuwsuur toont (onbedoeld) EU-indoctrinatie van Nederlandse studenten

Onbedoeld, want Nieuwsuur heeft het zelf niet in de gaten. Die hebben zo’n enorm eurofiel bord voor hun hoofd dat ze het als kritiek van de studenten uitleggen als die zeggen dat het ‘nu‘ misschien niet het juiste moment is om er mee door te gaan, met de verdere implementatie van die door Macron gewenste superstaat.

Die studenten zijn onbeperkt voor Macron’s superstaat, willen alleen even een tactisch op de plaats, omdat die vervelende populisten eerst even …  Nieuwsuur laat geen EU-Macron critici aan het woord, maar doet net alsof.

Ze willen graag eerst het ‘populisme’ even verslaan en dan pas weer ‘immer gerade aus‘.

Hier de hele uitzending, vanaf 27:58 begint het item. En wij wandelen even naar 36:20 waar eerst de Maastrichtse hoogleraar(esse) Europese studies aan het woord komt en dan twee, volgens Nieuwsuur kritische, studenten.

Het gaat trouwens de hele tijd over: Europa, Europa, Europa. Macron wil meer Europa. Alsof hij tectonische krachten heeft en continenten kan vergroten. Hier kladderadatsch; ik Aardbeving even Afrika en het Midden-Oosten aan het Europese continent vast.

De hoogleraar(esse) is ondubbelzinnig voor, daarom is ze ook hoogleraresse waarschijnlijk. Ze ‘onderwijst’ de ‘juiste’ leer.

Er is géén democratie in de EU-dictatuur, kaal te scheren EU-hoer.

Nieuwsuur meldt vervolgens dat op de universiteit van Maastricht de meningen verdeeld zijn, ‘de hoogleraresse steunt de ambitie van Macron’,

Welke problemen het over gaat vertelt de professoresse niet, en ze weet klaarblijkelijk ook niet dat wij als Nederland pas financiële crises en terreurlims kregen juist sinds we door die dictatuur ingelijfd werden. De Noordelijke Europese landen waren altijd juist prima in staat hun problemen op te lossen voor ze voor de zuidelijke toegangspoort voor de mohammedaanse invasie moesten betalen.

De Nieuwsuur verslaggever doet dan even alsof hij heel kritisch is: “ja maar heel veel mensen zijn er tegen“.

En het betaalde kutje herhaalt simpelweg haar eerdere opmerking. ‘Het is te groot voor lidstaten’.  Ze zegt er niet bij ‘wat’ dan precies te groot is voor die lidstaten. Die het toch heel veel beter deden voor ze door het Vierde Rijk onder de voet werden gelopen door een leger politieke kwakkelaars. Ze zegt ook niet wat de oorzaak is of wat de oplossingen zijn. Het is gewoon helemaal niks, het zijn herhaal-mantra’s, een soort Um-Mani-Padme-Hum. Het moet omdat, het moet.

 “In 1973, the nine members of the then EEC accounted for 38 per cent of world GDP. Today, the 28 members account for just 26 per cent, and that figure is diminishing virtually by the week.” (Daniel Hannan).

Maar de studenten zijn lang niet allemaal overtuigd dat dit het goede moment is“, vervolgt Nieuwsuur. Juist, ze zijn dus niet tegen meer EU, alleen niet nu. Die studenten zijn nog enger dan het juffie.

Ik denk dat van deze fase waar we nu in zijn en we nu in zijn het heel moeilijk is om landen en de bevolking van deze landen er van te overtuigen dat we nu meer Europa nodig hebben.”, zegt Sem Duijndam, student Europese Studies.

En dan komt een meisje en die heeft het meest overtuigende argument ‘evah’:

Okay.

Wanneer schaffen we die indoctrinatie-instituten universiteiten af? Wat zijn we hier aan het opleiden? Met agitprop volgepompte EU-praatrobotjes.

Nog één keer, omdat het zó verschrikkelijk eng is.

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7439 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on ‘Als student Europese studies moet ik dat wel zeggen’ – Nieuwsuur toont (onbedoeld) EU-indoctrinatie van Nederlandse studenten

 1. “ik Aardbeving even Afrika en het Midden-Oosten aan het Europese continent vast”
  lol
  Um-Mani-Padme-Hum moest ik even opzoeken.
  Maar dat weet ik dan nu ook weer.

  Like

 2. Ik geef de mensen wat te doen soms 😉
  Twijfelde nog of ik zou linken …

  Like

 3. Wie zet hier die filmpjes op zwart?
  Mogen we die niet zien of hoe zit dat?

  Like

 4. Ah, Christine Neuhold is een trouwe eurofiel:

  Like

 5. @Lisa

  Niemand zet ze op zwart, zal aan je computer liggen, misschien mist er een programmaatje dat je nodig hebt om het te kunnen bekijken. Ik heb het belangrijkste stukje even getwitterd (onderste filmpje), misschien kun je dat wel zien:

  Like

 6. polderboy // september 27, 2017 om 17:00 //

  Misschien eerst hier maar naar kijken. De wereldeconomie in (soort van) constante prijzen uitgedrukt in 1960 (11.2) en in 2016 (77.3):
  https://data.worldbank.org/indicator/NY.GDP.MKTP.KD

  In diverse delen van de wereld ontwikkelt men nu ook. Logisch dat het aandeel van oude reeds ontwikkelde landen afneemt. Neem de VS. Hadden ze in 1960 nog een aandeel van 37%, nu is dat nog maar 22%, hoewel ze flink gegroeid zijn.

  De EU is uit op meer macht, wat stoelt op diverse gedachten. Mensen die meer macht willen of krijgen, zullen ervoor zijn. Mensen die macht verliezen, ertegen.

  De kunst is om de laatsten ervan te overtuigen, dat hun machtsverlies goed is voor hen.
  Zo zijn PVV tokkies te dom om dat te beseffen, maar gelukkig blijken het ook Nazi’s te zijn, dus die kunnen genegeerd worden.
  Jongelui weten inmiddels dat ze gaan sterven, vanwege het klimaat, en dat alleen meer EU ze van de dood kan redden.
  Macron gaat de werkloosheid aanpakken, dus gaat enorm op de begroting bezuinigen?!, de lonen omlaag brengen aan de onderkant, maar ook innovatieve technologieën toveren, zodat men toch rijk wordt en werk heeft, juist ja, via de EU.
  Een politicologe als de Neuhold, is specialiste in dat soort zaken verkopen.

  En wat vinden EU ambtenaren zelf?
  Nou, die vinden de EU leuk, als ze hoge salarissen ontvangen en in hippe steden kunnen wonen, zoals de 900 EU medicijnen licentie ambtenaren in Londen, maar verder vinden ze de EU helemaal kut, want ze vertrekken allemaal als ze gewoon ergens in die kut EU als gewone mensen moeten leven. Als de staf naar Warschau moet, dan vertrekt 90% van die Eurofielen:
  http://uk.reuters.com/article/us-britain-eu-ema-amsterdam/eu-drugs-watchdog-staff-favor-move-to-amsterdam-politico-idUKKCN1C211O

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // september 27, 2017 om 23:27 //

  ploderboy;
  “De lonen omlaag brengen aan de onderkant” !
  That’ll be the day !
  We hebben het over Frankrijk hè ?! Als ze morgen horen dat ze 1 vakantiedag per jaar in moeten leveren of 1 uur per week langer moeten werken steken ze het halve land in de fik ! Eén procent minder subsidie voor de agrarische sector en de volgende dag wordt de hele ambtswoning van de verantwoordelijke minister volgestort met koeienmest !
  De vakbonden in Frankrijk zijn onverminderd oppermachtig en niet in het minst benauwd om dat te tonen middels landelijke stakingen.
  Moet er dan niet hervormd worden ? Ja natuurlijk wel, maar dat gaat een gigantische klus worden waarvan de uitkomst allerminst van tevoren vaststaat.

  Like

 8. Gaat gewoon gebeuren Tijl.

  In Frankrijk geldt al anderhalf jaar de noodtoestand, dankzij de dankbaar geïmporteerde islam.

  Waar denk je dat die ‘noodtoestand’ tegen ingezet gaat worden ?

  Het gros van de wereldbevolking in wat wij de beschaafde wereld noemen was tot de Franse revolutie niet veel meer dan een slaaf/lijfeigene, rek de datum eventueel op tot 1848, onze grondwet, en ook in 1900 is de leefomstandigheid van het gros van het volk niet veel beter.

  Die, Europese (zwarte) adel, gaat het volk gewoon weer onder de knoet brengen middels hun betaalde marionetten. Democratie was een vergissing vinden ze, als toneelstukje is het leuk, maar het plebs moet wel gehoorzamen.

  Niks maar dan ook niks wat er besloten wordt komt overeen met de volkswil.

  Bosma noemt het mooi op in die prachtspeech van hem vandaag.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: