Nieuw

Afghanen in Zweden eisen dat de Zweden Perzisch en Dari leren

Foto: Nyheter Idag. Faksimil Facebook.

De integratie op zijn kop: Afghaanse demonstranten zijn van mening dat de Zweden een verantwoordelijkheid hebben om Perzisch en Dari te leren om te functioneren in “de nieuwe samenleving”. De Afghanen gaan nu taalcursussen in Perzisch en Dari organiseren.

Het Afghaanse protest, wat al langer dan een maand duurt, eist dat alle uitzettingen naar Afghanistan worden stopgezet. En nu wil de organisatie achter de demonstratie, Ung i Sverige (Jong in Zweden) een workshop organiseren waar de Zweden Perzisch en Dari leren.

Volgens de informatie over het evenement, dat op Facebook staat, is de workshop een belangrijke inleiding om de Zweden te leren de nieuwe samenleving te hanteren. Ung i Sverige verklaart dat de workshop een integratieproject is en dat het belangrijk is dat de Zweden zich aanpassen, zodat Afghanen de kans krijgen in de samenleving te komen.

“Wij regelen een workshop in Dari en Perzisch waar alle Zweden kunnen komen, we hebben jonge mensen bij ons om u te helpen de taal te leren. Dit is een eerste inleiding tot de taal en belangrijk voor u om te kunnen slagen in de nieuwe samenleving. We vechten voor onze Afghaanse jongeren (voorheen waren het kinderen, maar sinds die leugen niet meer vol te houden is zijn het nu jongeren) om te blijven, en deel gaan uitmaken van onze maatschappij, dus de Zweden hebben ook een verantwoordelijkheid om deel uit te maken van die samenleving. Taal is geen belemmering om elkaar te begrijpen, het is een hulpmiddel! We leren van elkaar en ontmoeten de toekomst samen. Een samenleving waar iedereen welkom is en we het samen vormen. Welkom bij ons integratieproject – Persisch / Dari voor Zweden! ”

De workshop is een van de activiteiten die Ung i Sverigeheeft heeft georganiseerd in de afgelopen weken. Vrijdag 22 september marcheerden de zit-demonstranten naar de Afghaanse ambassade op Lidingö om te proberen de Afghaanse opnamen van uitgewezen Afghanen te stoppen. De Afghaanse ambassade is op vrijdag dicht.

Bron:

https://nyheteridag.se/afghanska-demonstranterna-svenskar-har-ett-ansvar-att-lara-sig-persiska-och-dari-valkommen-till-det-nya-samhallet/

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

8 Comments on Afghanen in Zweden eisen dat de Zweden Perzisch en Dari leren

 1. dat zal storm lopen die cursus, man man gestoord, de Zweden moeten zich aanpassen, en maar eisen, al die lui terug naar Afganistan kunnen ze de hele dag in hun eigen taal lullen

  Like

 2. Krankzinnigheid ten top!
  Dus ze moeten alle talen leren van de verschillende nationaliteiten van de asieleisers?
  Smijt die hyena’s het land uit!

  Liked by 1 persoon

 3. Semper paratus // september 27, 2017 om 12:59 //

  Talen en betalen alles om de verrotte import te behagen. Ik verdom het om onder(mohame)danig te worden.

  Liked by 1 persoon

 4. Wat is er mis met dat smurfen taaltje wat ze daar spreken.
  Dan hadden ze moeten kiezen voor een land waar ze Perzisch of Dari spreken als je je stoort aan al die Smurfen daar.

  Like

 5. Heel logisch dat je met zulke ideeën komt wanneer je voor oorlog bent gevlucht. Volgens mij wordt het ze aangepraat door linkse gekken.

  Like

 6. “Volgens mij wordt het ze aangepraat door linkse gekken.”

  Yep, en die kleine gesubsidieerde linkse activistengroepje hebben een onevenredige macht in Zweden, en worden door de Zweedse MSM op handen gedragen. Elke scheet die ze laten wordt bewierookt en breed uitgemeten in de media.

  Like

 7. Nou dat blijkt wel ja. En bakken met geld eraan verdienen natuurlijk. Procedures maken, rechtzaken bijwonen als woordvoerder , huisvesting regelen etc.

  Liked by 1 persoon

 8. scherpschutter1943 // mei 1, 2018 om 16:18 //

  Ik wens voor niemand meer te betalen. Stuur ze weg of maak ze af. Tussenweg is er niet. Laten we ze blijven en we doen niets dan spietsen ze ons hoofd op een staak en zetten hem langs de weg.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: