Nieuw

Verwarde persoon met een bomgordel om doet poging politiebureau opblazen – “Details geven kan mensen op verkeerde ideeën brengen”

Het politiebureau van Hilversum aan de Groest is maandagmiddag ontruimd, mogelijk vanwege een bommelding. Door een arrestatieteam is in het politiebureau een verwarde persoon opgepakt.

Ook werd een politie-onderhandelaar ingezet.

Naar verluidt gaat het om iemand die het politiebureau was binnengekomen met een bomgordel om. De politie wil dit niet bevestigen, maar ontkent het ook niet. Ook wil de politie niet kwijt of het gaat om een man of een vrouw. ,,We hebben besloten niet inhoudelijk op de zaak in te gaan vanwege onze eigen veiligheid. Details geven kan mensen op verkeerde ideeën brengen’’, zegt een woordvoerster.

Lees verder:

https://www.gooieneemlander.nl/gooi-vechtstreek/politiebureau-hilversum-ontruimd-persoon-aangehouden

(h/t hslot4)

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4965 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Verwarde persoon met een bomgordel om doet poging politiebureau opblazen – “Details geven kan mensen op verkeerde ideeën brengen”

 1. Het jammere was dat het geen boom deed lol

  Like

 2. Kortom de zoveelste stilgehouden terroristische actie in NL!

  Liked by 2 people

 3. templars2017 // september 26, 2017 om 21:06 //

  Het wordt echt wel belachelijk, iedere keer weer dezelfde lauwe toespelingen ,onstabiele mensen etc ,het komt onze strot uit .
  Als al die lieden zo onstabiel zijn waarom een arrestatie team en geen ziekenbroeders?
  Bij mijn weten geeft nog nooit een gek een bom proberen binnen te brengen eender waar!
  Noem het wat het is een verijdelde aanslag , in plaats van open te zijn en de pluimen op de hoed van de ordediensten te steken wegens goed werk steken ze zich weg achter een facade van halve waarheden en volle leugens om niet te moeten toegeven dat het dat zootje ongeregeld is die hier binnen gesluisd word wat verantwoordelijk is .
  Als het een onstabiel persoon is waarom een onderhandelaar? en geen psychiater?
  Het is duidelijk dat ze niet willen dat we het weten, logisch als er teveel aan het licht komt dan gaan de mensen gaan tegenpruttelen en kan er hommeles van komen en dat willen ze niet ,wij moeten slaafs en onderdanig blijven , het is niet omdat zij dat willen dat wij het ook moeten doen ,er zijn grenzen en ze worden almaar dunner……

  Liked by 1 persoon

 4. Henk der Niederlànder // september 26, 2017 om 22:07 //

  Jah @Templars.
  Het is eigenlijk zeer eenvoudig.
  Men noemt de persoon in kwestie verward en daarmee word ineens voor diegenen die nog in de msm geloven een rad voor ogen gedraaid en wel op twee manieren.
  Ten eerste verward kan vertaald worden in iets van ontoerekeningsvatbaar.
  En de tweede manier is dat het verward zijn dus een aandoening is van de persoon, maar het verhaal verward komt in een heel andere context te staan als het verward te doen heeft met inteeld.
  Door het woord verward te gebruiken word het inteeldverhaal feitelijk verdoezeld voor de niet al te slimme lezer.
  Maar het is al genoeg aangetoond dat inteeld zware lichamelijke maar ook zeker zware psychische problemen oplevert.
  Dus leg je erbij neer dat we de woorden verward en suikerpatient oid. nog dikwijls tegen zullen komen.

  Liked by 1 persoon

 5. Het kleurtje wordt ook niet meer vermeld….alleen als je bij voorbeeld ”’ de eindhovenaar J v B ziet dan is het ”eigen volk”.

  Like

 6. Normaal was geweest om direct deze persoon te elimineren, maar ach…..

  Like

 7. ja @Henk der Niederländer , zoals zeepertje ook vannacht in een item doorgaf dat 70% van de moslims middels incest verwekt is, is het psychiatrische gedrag van deze dombo bevolking te verklaren, laag IQ, agressief, zonder empathisch vermogen, dus totaal gevoelloos.
  Dus eigenlijk de kenmerken van een serie moordenaar, hetgeen zij ook tentoonspreiden gezien hun moordlustig gedrag. Of het nu een kopschopper, diabeet, vrouwenmishandelaar, mensenhandelaar of zelfmoord bomber is, ze hebben een totaal gebrek aan empathie, wat op zich weer het gevolg is van inteelt.
  Vandaar ook dat het zo’n rotzooitje is en blijft in islamitische landen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: