Nieuw

Uitverkoop door het onderhandelen met criminele allochtone clans, ofwel de politieke en ambtelijke stuiptrekking van een stervende wetgeving

Pixabay

Door: Duchesne

Dit is in onder andere in Duitsland en Nederland ook gaande. In mijn directe omgeving is een “volkswoede” waarbij doden zouden moeten vallen om de eer te redden van een allochtone minderheid die al enige tijd geleden acuut geblust is door de ambtelijke macht… Nou ja, geblust, er is een enorme koehandel op gang gekomen waar we het bonnetje van Teeven kinderspel mee kunnen noemen. Er is met clanleiders alhier onderhandeld, er is toegezegd en er is afgesproken, dossiers zijn vermoedelijk verscheurd en god mag weten wat meer, er heeft feitelijk een totale ondergraving en uitverkoop van de wet en rechtsstaat plaatsgevonden, maar de escalatie is uitgebleven en de rust is absoluut, voor nu…

De betrokken functionarissen zijn acuut naar Den Haag gepromoveerd wegens het excellent resultaat van wat ofwel een allochtone opstand, dan wel een autochtone opstand had kunnen worden. Op landelijk niveau hadden koppen kunnen rollen, zelfs eerdere verkiezingen hadden het gevolg kunnen zijn met de PVV als begunstigde partij… weet u al waarover dit gaat.
Van wat de functionarissen achter lieten voor hun collega’s wordt nergens een woord gerept, maar de opvolger van het ambtelijk kopstuk kreeg een kast met lijken cadeau, sorry, een kamer vol. En alle schuld toegeschoven.

Als u als autochtoon in conflict raakt met allochtonen hou er dan rekening mee dat u aan het kortste eind trekt, want uw belangen zijn slechts van nut als het dezelfde belangen zijn als die van hen die onze leidsels hanteren.

Macht is de sleutel tot gehoord worden en als je wil dat er met jou rekening word gehouden, zijn petities, demonstraties of een stemronde de paracetamolletjes om de kanker te bestrijden. Je krijgt iets te vreten of te slikken maar het maakt geen donder uit op het geheel, maar na je dood kan de dokter zeggen dat je medicatie kreeg.

Politiek, als je de essentie bekijkt, wordt bepaald op straat, niet in een achterkamer in Den Haag maar in een straat eender waar in Nederland. Wie de baas is op straat is de baas in het land, die bepaald wie iets mag en wie niet. Den Haag speelt monopolie terwijl allochtonen met echt geld en echte huizen werken, en als je in hun straat komt mag je met echt geld betalen…

Kan iemand dat eens in Den Haag in hun taal uitleggen… zodat ergens het muntje valt?

Doe mee met 7.520 andere volgers

About rommel (2203 Articles)
Toen ik klein was zeiden ze tegen me dat iedereen minister-president kan worden... ik begin het nu te geloven.

1 Comment on Uitverkoop door het onderhandelen met criminele allochtone clans, ofwel de politieke en ambtelijke stuiptrekking van een stervende wetgeving

  1. JackvanderVeen // september 26, 2017 om 14:51 //

    Ik begrijp dat de Joris Demmink case hierbij ook KINDERSPEL was!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: