Nieuw

Moslim mishandelt paar wat elkaar omhelst

Een moslim uit Maleisië werd in Rome gearresteerd nadat hij een paar aanviel die elkaar omhelsden buiten voor een islamitisch cultureel centrum in Rome, hij sloeg de vrouw en schopte de man.

“Je kan hier niet voor de moskee kussen!”, naar verluid heeft de 24-jarige Maleisische moslim al eerder, voordat hij hen aanviel, naar het paar geschreeuwd toen ze op zondag hand in hand stonden bij het centraal station in Rome.

Toen een politiepatrouille ingreep, ging de Maleisische islamiet ten aanval op de twee politieagenten, en veroorzaakte hen kneuzingen en blauwe plekken. De moslim wordt beschuldigd van misbruik en tegenstand tegen politieambtenaren. De politie onderzoekt de “omvang van radicalisering” van de Maleisische moslim, die in Rome woont.

Bron:

http://www.business-standard.com/article/news-ians/malaysian-held-for-assaulting-couple-outside-rome-mosque-117092600016_1.html

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4965 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Moslim mishandelt paar wat elkaar omhelst

 1. Waar blijft de Europese Travel Ban voor islamitische landen?

  Like

 2. Gelijk het land uit donderen die idiote moslim (pleonasme)

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // september 26, 2017 om 15:04 //

  Wat zonde toch dat dit soort mafkezen nooit eens een verkeerde treffen, een geoefend vechtsporter die direct lik op stuk geeft. Alhoewel dat haalt dan natuurlijk wel de voorpagina’s als zijnde “extreem-rechts geweld”

  Like

 4. Voorpublicatie – Zo dacht de VVD-fractie over de veroordeling van Geert Wilders

  Uit het boek van Ybeltje Berckmoes: ‘De uitspraak (-) past niet in hoe de wet volgens de VVD geïnterpreteerd dient te worden’

  http://politiek.tpo.nl/2017/09/25/voorpublicatie-zo-dacht-de-vvd-fractie-over-de-veroordeling-van-geert-wilders/

  Like

 5. heer Tijl, op een andere site ik weet niet of ik de naam ervan mag geven sloeg een leuk negertje op de motorkap van een auto in Duitsand en die trof idd de verkeerde, de lieden in de auto waren kennelijk van Russische afkomst en hebben hem een paar klappen gegeven, en deze maleisische moslim woont in Rome, ik heb altijd in Italie willen wonen, en die lui kunnen er wel wonen,maar alleen kussen guttegut ze hebben die K.T moskee toch niet aangevallen, ga lekker in Maleisie janken stuk stront

  Like

 6. @Yvonne

  Ja die ben ik ook tegengekomen. Zal hem even in de videorubriek plaatsen.

  Like

 7. templars2017 // september 26, 2017 om 21:22 //

  Die rotte voddekop was waarschijnlijk jaloers zoiets in de trend van “jij vrouw heb en ik niet ,kan niet ,ik zal afpak” meer verstand zit daar niet in !
  Er zullen overal meer en meer dergelijke incidenten gebeuren ,tot de bom barst en een voddekop op de verkeerde zal vallen en dan gaan de poppen aan het dansen ,maar het kan toch niet dat na ons recht op onze mening nu ook ons recht van zelfverdediging gaat uitgehold worden tot een papieren begrip , ik zie het al gebeuren ” je hebt het recht op zelfverdediging maar je mag geen geweld gebruiken ” ja dag Jan hoe doe je dat dan , met woorden? wij zijn geen politiekers hé!
  Persoonlijk heb ik er geen last mee ,heb altijd één van mijn Duitse herders mee ,en die is onpartijdig en….hij heeft een motto “van mijn baas blijf je af wie je ook bent ” .
  Mijn vrouw en mijn dochter gaan ook nooit meer alleen naar buiten zonder één van ons mét hond , ze zeggen zelf dat ze het zo veel veiliger vinden , dus de honden hebben veel werk.
  Het is wel frapant dat het de laatste twee jaar zo negatief geëvolueerd is voor ons nog een beetje en we voelen ons een vreemde in ons eigen land!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: