Nieuw

Met behulp van een klein kind overvallen buitenlanders een 83-jarige vrouw in haar huis en verwonden haar zwaar

Archieffoto.

Afgelopen zaterdag is in het Duitse plaatsje Schwelm een 83-jarige vrouw overvallen en zwaar gewond in haar huis achtergelaten. Omstreeks 17:40 belde eerst een kind aan de deur van een eengezinswoning op de Winterberger Straße. De bewoonster, een 83-jarige gepensioneerde vrouw, opende zonder argwaan de deur. Maar daar stonden plotseling drie mannen, die de gepensioneerde vrouw meerdere malen in haar gezicht stompten en op de grond smeten. Daarna kwamen de mannen het huis binnen en doorzochten het.

Of er iets gestolen is, kan op dat moment nog niet gezegd worden, verklaarde een politiewoordvoerder. De oude vrouw werd zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht. De beestachtige overvallers waren in het donker gekleed en spraken geen Duits. Het onmiddellijk gestarte strafrechtelijk onderzoek heeft tot nu toe geen resultaat opgeleverd.

Bron:

http://www.presseportal.de/blaulicht/pm/12726/3743200

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5189 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Met behulp van een klein kind overvallen buitenlanders een 83-jarige vrouw in haar huis en verwonden haar zwaar

 1. Tijl Uylenspiegel // september 26, 2017 om 16:37 //

  Om misselijk van te worden.

  Like

 2. Henk der Niederlànder // september 26, 2017 om 19:14 //

  Wie had het alweer over de verijking van de cultuur???

  Like

 3. smerig rot volk, om razend van te worden!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: