Nieuw

Groep ‘tieners’ opgepakt voor maandenlang seksueel misbruik van vrouw (24)

TILBURG – Vijf jongens in de leeftijd van 15 tot en met 18 jaar uit Tilburg-Noord zijn dinsdag aangehouden omdat ze ervan verdacht worden een 24-jarige vrouw maandenlang seksueel te hebben misbruikt. De aanhoudingen maken deel uit van een onderzoek van de afdeling zeden van de politie.

Het misbruik stopte pas toen de vrouw uit Tilburg-Noord verhuisde. Daarna zette zij de stap om aangifte te doen, aldus een woordvoerder van de politie. Dat was in februari.

Lees verder:

http://www.omroepbrabant.nl/?news/2697761403/Groep+tieners+opgepakt+voor+maandenlang+seksueel+misbruik+van+vrouw+(24)+.aspx

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Groep ‘tieners’ opgepakt voor maandenlang seksueel misbruik van vrouw (24)

  1. Ik hoef zeker niet te vragen in welke hoek ik het moet zoeken. Het wordt ook tijd dat we niet kijken naar leeftijd bij het opleggen van een straf maar naar de aard. Ze weten donders goed wat ze gedaan hebben maar komen waarschijnlijk weer met een berisping vrij. Dank zij die geiten wollen sokken rechters en advocaten. Laten ze eens een vrouwelijke rechter pakken dan moet je eens zien hoe snel het strafrecht wordt aan gepast.

    Like

  2. Tilburg Noord, het meest diverse stukje Tilburg, het meest verrijkt!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: