Nieuw

Geert Wilders: ‘Halbe Zijlstra (VVD) is een maffioso’

Doe mee met 7.698 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (1874 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

3 Comments on Geert Wilders: ‘Halbe Zijlstra (VVD) is een maffioso’

 1. Zelf zat ik jarenlang met Halbe Zijlstra in de Utrechtse gemeenteraad. Met Wilders overigens ook in de periode 1997-1998, maar het is me opgevallen dat Zijlstra op mij over kwam als een zeer kille, koelbloedige carrièremaker, die met een vriendelijk gezicht over lijken leek te gaan. Dit soort zeer berekenende affaires met de ‘minder, minder’ procedure tegen Wilders bevestigen dat feitelijk, Alle normen en waarden moesten opzij gezet worden teneinde concurrent Wilders te killen. Dus een getuige à decharge, vanuit de VVD, moest desnoods ‘kaltgestelt’ worden. Alles moest kennelijk wijken voor de persoonlijke carrière. Politiek is in wezen een smerig bedrijf.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik heb hem even van je geleend voor in hier:
  https://fenixx.org/2017/09/26/geert-wilders-de-vvd-is-maffia/

  Dan kon ik twee tweets naar TPO en Telegraaf er uit gooien.

  Like

 3. beter

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: