Nieuw

Geert Wilders: De VVD is maffia

VVD tegen veroordeling maar zweeg ivm verkiezingscampagne.

Een week na de veroordeling van Wilders over zijn Minder Marokkanen uitspraak was er een debat in de Tweede Kamer over de vrijheid van meningsuiting. De VVD woordvoerder justitie vond dat Wilders had moeten kunnen zeggen wat hij zei en dat de veroordeling onterecht was. Taverne, de woordvoerder, hield zich aan de fractiediscipline en hield zijn mond tijdens dat debat. Want de verkiezingen winnen is belangrijker dan principes of standpunten. Zo blijkt uit het boek dat Ybeltje Berckmoes schreef.

‘Mislukt Kamerlid’ Ybeltje Berckmoes schrijft meedogenloos boek over VVD

‘als ik een haan had gehad, had ik hem zeker Halbe genoemd.’

Halbe Zijlstra is alleen maar bezig met beeldvorming. Mark Rutte ziet de liefde als een probleem. Met de PVV werden gezellige borrels gehouden. Erik Ziengs vertelt de schunnigste grappen. Joost Taverne mocht het vonnis over Wilders niet in twijfel trekken. Jeanine Hennis is ‘echt een bazinnetje’, Klaas Dijkhoff een blaffende generaal en Han ten Broeke wordt geen minister ‘omdat er in het verleden ‘iets’ was voorgevallen’. Volkskrant >>

TPO had een voorpublicatie met de gewraakte passage:

“De uitspraak van afgelopen vrijdag past niet in hoe de wet volgens de VVD geïnterpreteerd dient te worden. Nationaliteit is geen ras en daarom is er geen wettelijke grond op basis waarvan Wilders veroordeeld had mogen worden. Ook heeft de rechtbank betoogd dat een speech op een verkiezingsbijeenkomst zoals Wilders die hield, in het geheel geen bijdrage is aan het publieke debat in Nederland. Ik ben het daar niet mee eens.”

Binnen de VVD geldt een ijzeren discipline en wie zich gedraagt krijgt later als beloning een leuk baantje.

‘De afdeling voorlichting van de VVD heeft meer macht dan de leden van de Tweede Kamer,’ zegt Ybeltje Berckmoes tegen Elsevier Weekblad. ‘Ik liep voortdurend tegen muren aan, en discussie werd absoluut niet gewaardeerd.’ Signalen van de partij om op te stappen en bijvoorbeeld burgemeester te worden, negeerde Berckmoes. Elsevier >>

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7543 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Geert Wilders: De VVD is maffia

 1. De VVD is een smerige partij die over lijken gaan maffia is er niks bij onder leiding van die gluiperig Rutte wat een vies mannetje is dat net als die halbe

  Like

 2. Een diktator is er niks bij Rutte en Halbe
  Twee gluipers bij elkaar
  Die verraden hun familie en vrienden als het moet
  Zulke mensen wil je niet als vriend hebben ze zijn het dood trappen niet waard

  Like

 3. Republikein // september 27, 2017 om 11:01 //

  Grenzen dicht zegt ook de Vlieger.
  Over 020 en meer.
  Kan die docu van Wilders toch niet bekijken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: