Nieuw

Fatboy dreigt Amerikaanse bombers neer te schieten

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de oorlog aan Noord-Korea verklaard. Althans de Noord-Koreaanse minister van Buitenlandse Zaken Ri Yong-Ho. Nu dreigt het land Amerikaanse bommenwerpers neer te schieten die het land naderen.

De Noord-Koreaanse minister van Buitenlandse Zaken, Ri Yong-Ho, heeft vandaag in de VN-wolkenkrabber in New York de woordenstrijd tussen de VS en de communistische dictatuur voortgezet.

Wat binnenkort nog wel is een echte strijd kan worden.

“Omdat de Verenigde Staten ons land de oorlog hebben verklaard, hebben we het recht om tegenmaatregelen te nemen,” zei Ri Yong-Ho in zijn toespraak, maar voegde eraan toe dat hij hoopt dat het niet zover zal komen.

Volgens de minister van Buitenlandse Zaken is Noord-Korea van plan om Amerikaanse bommenwerpers neer te schieten, zelfs als ze niet rechtstreeks in het noord-Koreaanse luchtruim vliegen. En het maakt niet uit wat de gevolgen zullen zijn. De vliegtuigen zullen als een bedreiging worden gezien en worden neergeschoten – ongeacht wat de tegenreactie van de Verenigde Staten wordt.

De oorlogsverklaring komt nadat Trump dreigde om op de een of andere manier het huidige leiderschap van Noord-Korea te verwijderen.

Ri Yong-Ho herhaalde ook een frase die Donald Trump eerder over Noord-Korea zei, dat “alle opties op tafel liggen.”

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5158 Articles)
Altijd in oppositie.

9 Comments on Fatboy dreigt Amerikaanse bombers neer te schieten

 1. Rocket man is nerveus, laat hem alsjeblieft de verkeerde beweging maken.

  Liked by 1 persoon

 2. alsjeblieft niet

  Liked by 1 persoon

 3. De VS is indirect verantwoordelijk voor veel rottigheid in de wereld en dan met name het gehele midden Oosten waar ze zg. de democratie wilde herstellen en zie wat ze veroorzaakt hebben.
  Khadaffi moest zijn kernwapens ook inleveren en zie hoe dat is afgelopen daar .
  Als die dikke daar in Noord Korea zo zijn eigen land wil besturen wie is dan de VS om de zaak zo te laten provoceren , Wie gooide de eerste atoombom , de VS toch . Wij ,de EU dus zijn knettergek dat we zo als loopse honden achter de VS aan blijven lopen . Zijn er nu echt zo weinig mensen die nog normaal kunnen relativeren en zijn we allemaal stekeblind en horende doof geworden.

  Liked by 1 persoon

 4. Goof wie provoceert er? Ik denk toch ècht die vette clown, dat heeft weinig met”land besturen” te maken.E nne waarom die atoombom toen? De jap wilde maar niet stoppen toen, en dat ding moest ff uit geprobeerd worden. Niet dat ik dat goed praat. En jullie NAVO wanbetalers laten alles mooi aan America over….altijd zo geweest na 1945…. dus niet mekkeren graag. Mart Brasil.

  Like

 5. goof // september 26, 2017 om 21:33 //
  ……….he Jesse,….ben jij het??!

  Like

 6. Lord of Hosts // september 26, 2017 om 22:48 //

  @Goof heeft gelijk! Het zijn weer de Amerikanen die provoceren. En niet voor het eerst.

  Niemand weet, ook onze Amerikaanse heersers niet, of Noord-Korea kernwapens heeft. Iraq had ook geen massavernietigingswapens, maar ze kregen wel sanctie op sanctie zodat ze zich gedwongen voelden om VN-specialisten toe te laten om allerhande locaties te controleren…. heel verdacht. En dan toch nog het groene licht geven aan de Amerikaanse troepen en Groot-Brittannië om de militaire campagne Operation Desert Fox’ te starten, en ziet de rokende puinhopen…. De Indianen hadden het goed gezien; “Zij spreken met gespleten tong.”
  Gelukkig hebben we toch noch één wijze man in de wereld…;
  “De druk op Noord-Korea met sancties en militaire bedreigingen is “zinloos” en “een doodlopende weg.
  Zij [Noord-Koreanen] zullen desnoods gras eten om te overleven, maar zullen hun programma niet stoppen zolang ze zich niet veilig voelen, ook zij zijn de lotgevallen van Irak en Libië niet vergeten.
  Moskou en Peking hebben voorgesteld om een ‘dubbele bevriezings’-initiatief voor te stellen om de Koreaanse crisis af te koelen, waarbij de noordelijke kernproeven en missiellanceringen zouden worden gestopt en de VS en Zuid-Korea hun gezamenlijke militaire oefeningen in de regio stopzetten.”
  Washington verzet zich echter tegen het plan en zegt dat het ‘toegestaan’ is om oefeningen te doen met zijn bondgenoten en ‘dat gaat gewoon niet veranderen’.
  https://www.rt.com/news/404366-lavrov-washington-korea-nuclear/

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // september 26, 2017 om 23:49 //

  Niemand zal mij horen zeggen dat de USA door politieagent van de wereld te spelen nooit (flinke)steken heeft laten vallen maar in dit conflict is die dikke van Noord-Korea al vanaf dat hij aan de macht is aan het provoceren, omdat Obama nauwelijks reageerde is hij overmoedig geworden en nu heeft hij de verkeerde tegenover zich. Dat realiseert hij zich nog niet maar als hij zo doorgaat komt hij daar vanzelf achter. Nu doen alsof Noord-Korea geen kernwapens zou hebben is wel heel bijzonder. Iedereen heeft het recht anti-Amerika te zijn maar laten we wel bij de feiten blijven. Noord-Korea provoceert en krijgt lik op stuk. Of dat goed of verkeerd gaat zal de toekomst uit moeten wijzen maar als het verkeerd gaat hebben ze dat aan hun leider te danken en aan niemand anders.

  Like

 8. Ach en als het weer eens tijd van bommen en granaten is dan kan V.S. alsjeblieft helpen om de socialistsche ratten te verdrijven lord of hosts en goof. Leren jullie het dan nooit???? En laten we niet vergeten dat Europa voor het overgrote deel vertikt te investeren in de militairen. Dus niet huilen als het weer eens kompleet fout gaat.

  Liked by 1 persoon

 9. En make no mistake, Rocket man staat te trappelen om Zuid Korea in te lijven en Odrama heeft daar fijn aan meegeholpen om dat een stap dichterbij te brengen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: