Nieuw

De domme linkse Joden in Duitsland

© Bare Naked Islam

Helaas, zijn de meeste domme zelfhatende, linkse joden in Duitsland de rechtse partij ‘Alternatief voor Duitsland’ (AfD) vijandig gezind. AfD is de enige partij met een plan om Merkel’s illegale moslim-invasie in Duitsland te stoppen, en het Duitse volk te beschermen tegen wat de nieuwe nazi’s – islamnazi’s – zijn geworden, die zich voordoen als vluchtelingen en met tienduizenden per week uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika in Europa aankomen.

Door oppositie te voeren tegen de AfD steunen deze, zogenaamde joden, dezelfde mensen die al eeuwenlang joden in het Midden-Oosten hebben vermoord.

Het is verbazingwekkend dat zoveel joden, die bekendstaan voor hun intelligentie, vindingrijkheid en op elk gebied talloze belangrijke bijdragen aan de mensheid hebben geleverd, zo blind kunnen zijn voor wie hun echte vijand is. Veel joden in Nazi-Duitsland weigerden te vertrekken toen het nog kon, met de gedachten “dit zal ook wel weer overwaaien”. En we weten wat met hen is gebeurd.

De joden zouden zich moeten verheugen dat de anti-islamitische partij Alternatief voor Duitsland (ADF) het in de Duitse verkiezingen op zondag beter heeft gedaan dan verwacht, en met 90 zetels (13%) in het parlement komt.

Het was een belangrijke klap in het gezicht van het regerende establishment en een overwinning voor alle vrijheidslievende burgers, christelijk en joods. Maar niet voor linkse joden in Duitsland of Amerika.

Helaas, alsof de geschiedenis zich herhaalt, lijken de Joden van Duitsland niet te begrijpen dat de nieuwe nazi’s in Duitsland heden ten dage NIET de AfD-partij is. Maar de moslim invaders (aka islamnazi’s) die zelfs een grotere bedreiging voor de joden zijn dan de nazi’s in de Tweede Wereldoorlog waren.

De president van de Centrale Raad van joden, Josef Schuster (hieronder), beschreef het feit dat de AfD dubbelcijferig het parlement betreed als de grootste democratische uitdaging sinds 1949.

Juedische-Allgemeine “Helaas zijn onze angsten bewaarheid: een partij wat extreem-rechtse gedachten in zijn gelederen verdraagt ​​en ophitst tegen minderheden in ons land, is nu vertegenwoordigd, niet alleen in alle regionale parlementen, maar ook in het federale parlement. Voor de eerste keer is er een rechtse populistische partij, met sterke overlappingen met de extreem-rechtse scène, op deze schaal, gekozen in het federale parlement.”

Schuster zegt dat hij verwacht dat de democratische krachten het ware gezicht van de AfD zullen onthullen en de lege populistische beloftes van de partij blootstellen. Het gaat er nu om om in het parlement te vechten voor de democratie  en haar waarden krachtig te verdedigen. (Tegen 2050 heb je geen “waarden” meer om te verdedigen. Je probeert je eigen nek te redden.)

“De overige partijen in het federale parlement moeten de AfD niet tegen elkaar gebruiken of laten uitlokken, zei de president van de Centrale Raad. “Alle democratische partijen moeten verenigen: Duidelijk maken aan de kiezers dat de AfD geen alternatief is en terugbrengen waar het hoort – onder de 5% barrière!”

Heel goed, veroordeel de anti-islam partij terwijl u de invoer van nog meer mensen blijft ondersteunen, wiens ultieme doel is om u uit te roeien. Om redenen die ik nooit zal begrijpen, doen joden hun uiterste best om bevriend te raken met moslims, maar beseffen niet dat ze worden gebruikt om hen te helpen de islam in het Westen te verspreiden.

Zodra ze klaar zijn met hun joodse nuttige idioten, zullen de moslims hen uitspugen, dan komen ze later terug en vermoorden hen.

Zelfs de  terroristische groep CAIR slaat tegenwoordig huiltonen aan en verklaart dat “moslims in Amerika de nieuwe joden zijn”, en vergelijkt de ‘benarde situatie’ van moslims in het Westen met wat er met de joden in Nazi-Duitsland gebeurd is.

Joden denken abusievelijk dat ze, omdat ze bijna in Europa werden uitgeroeid, iets gemeen hebben met moslims, en willen snel solidariteit laten zien wanneer moslims over ‘islamofobie’ gaan zeuren.

Het probleem is, moslims worden NIET vervolgd in Europa of Amerika, in feite leven de meesten beter dan zij het ooit hebben gehad. Maar linkse joden zijn de eerste om hun hand uit te strekken naar de invasiemoslims, onbewust van het feit dat er onder deze islamitische aanvoer steeds meer mensen arriveren die het liefst je joodse nek breekt, zoals ze in de Koran zijn geboden.

Een ziek voorbeeld van dit Pollyanna-type denken over moslims is perfect weergegeven in de foto hieronder:

En het zijn niet alleen de Joden in Duitsland die zich tegen de AfD partij verzetten. In Amerika, heeft de uiterst linkse Joodse Anti-Defamation League de BNI en Pamela Geller op zijn lijst van “haatgroepen” staan.

Reuters Ronald Lauder (onder), president van het Joodse Congres van New York, noemde kanselier Angela Merkel een ‘ware vriend van Israël en het Joodse volk’ en betreurt de winst van AfD, in een tijd waar het antisemitisme over de hele wereld toeneemt (zoals de moslimbevolking zich uitbreidt over de hele wereld).

“Het is afschuwelijk dat de AfD partij, een schandelijke reactionaire beweging die aan het ergste van het verleden van Duitsland doet herinneren, en verboden zou moeten worden, nu zijn gelegenheid krijgt in het Duitse parlement”, zegt Lauder.

APF En dan hebben we de linkse president van het Europese Joodse Congres (EJC) Moshe Kantor (hieronder), die mensen die zich verzetten tegen de invasie van miljoenen moslims en Afrikaanse “vluchtelingen” in Europa beschimpt als promotors van “haat en onverdraagzaamheid”.

En hij waarschuwt dat de groeiende oppositie tegen massa-immigratie de multidisciplinaire diversiteit van de moderne samenleving bedreigt, waar “we zo hard voor hebben gevochten om op te bouwen.”

Moslims hebben sinds het begin van de islam in de 7e eeuw geprobeerd de Joden uit te roeien. Al hun heilige boeken pleiten voor de massa-slachting van joden en wanneer hun getallen groot genoeg zijn in Europa, is dat precies wat zij zullen doen.

Er zijn talloze verslagen van moslims die synagogen en joodse huizen en gebouwen proberen af te fakkelen. In Frankrijk gaan de meeste joodse studenten niet meer naar openbare scholen omdat moslimstudenten het te gevaarlijk voor hen hebben gemaakt. Zij gaan naar joodse privéscholen of katholieke scholen.

Vanwege het stijgende niveau van anti-joodse haatmisdrijven en antisemitisme die is begonnen met de komst van de mosliminvaders, vluchten joden in heel Europa naar veiligheid, naar Israël, Amerika en Australië.

Maar dat lijkt niet tot die joodse nuttige idioten door te dringen, die nog steeds de mosliminfiltranten die zich als vluchtelingen voordoen verwelkomen. Dit zijn moslims die de bedoeling hebben om Hitler’s ‘uiteindelijke oplossing’ uit te voeren, zodra hun bevolkingsgetallen hoog genoeg zijn. Het waren immers de moslims die tijdens de Tweede Wereldoorlog zich met duizenden troepen bij Hitler aansloten, om hem te helpen de Tweede Wereldoorlog te winnen.

Bron:

http://www.barenakedislam.com/2017/09/26/i-am-jewish-and-i-approve-this-message-kudos-to-the-alternative-for-germany-afd-party-for-its-impressive-gains-in-the-election/

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5149 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on De domme linkse Joden in Duitsland

 1. Er zijn van die momenten dat je bek openvalt van de onmetelijke onnozelheid die door sommigen aan de dag word gelegd. Maar goed, het is zoals het is.

  Like

 2. Henk der Niederlànder // september 27, 2017 om 10:14 //

  De opmerking die vanuit CAIR geplaatst is kan Ik dan wel weer begrijpen.
  Het word inderdaad tijd dat de concentratiekampen in de USA ontmanteld worden en de gebouwen waar de gaskamers zijn waar al die zielige moslims vermoord zijn opgeblazen worden.
  En dan de moslims alle rechten terug geven natuurlijk die ze de laatste decinnia ontnomen zijn.

  Like

 3. een vorm van masochisme?

  Like

 4. Republikein // september 27, 2017 om 12:09 //

  Was Bobby Fischer een nep-Jood?

  In Bobby Fischer voor beginners worden de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van Fischer kort aangestipt. Natuurlijk gaat het over schaken, maar ook de periode na 1972 komt aan bod. Nadat Fischer wereldkampioen werd, trok de schaker zich terug en verwerd hij tot een rabiate antisemiet en anti-Amerikaan.
  https://historiek.net/bobby-fischer-een-bezeten-schaker/44646/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: