Nieuw

Arthur van Amerongen: Boze witte vrouwen baren boze witte mannen

Door: Arthur van Amerongen

Overal op de televisie, in de krant en op de Joop zie ik boze witte meisjes, boze witte vrouwen en boze witte oma’s die krijsen dat de witte man de wortel van al het kwaad op deze aarde is. Maar door wie zijn die witte mannen dan gebaard? Niet door zwarte en getinte vrouwen, dunkt mij, want die baren vrolijke zwarte en getinte mannen.

Je kan wel merken dat al die witte boze Hollandse vrouwen gepokt en gemazeld zijn door het calvinisme en bovendien doordrenkt met de erfzonde. Alleen geldt die koloniale erfzonde waaronder de witte man tot het einde der tijden gebukt gaat, dus enkel voor blanke borelingen met een pielemuisje. Dat vind ik biologisch lastig te verklaren. Die erfzonde zou toch op de een of andere manier toch ook al in de moederkoek, vruchtwater of placenta moeten zitten, of hoe die zooi ook allemaal mag heten. Ik bedoel, ik kan net zo goed de Wetten van Cesare Lombroso erbij sleuren als ik naar de vaste gasten van Opsporing Verzocht kijk.

Lees verder:

http://www.hpdetijd.nl/2017-09-22/boze-witte-vrouwen-mannen/

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

1 Comment on Arthur van Amerongen: Boze witte vrouwen baren boze witte mannen

  1. Arrogante politici, liegende journalisten, linkse terroristen en achterbakse criminele allochtonen baren boze witten mannen en vrouwen…..een logisch gevolg van het over andermans rechten en leven heen walsen. En dan nog klagen over stemgedrag, uitspraken of intolerantie….

    Wie zaait zal oogsten, en het oogstseizoen klopt aan de deur.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: