Nieuw

Afghaanse tandartsbroers vervolgd voor betasten vrouwen en tienermeisjes

Door: André Valkeman

HALLE/  APELDOORN – Twee Apeldoornse broers, de een tandarts en de ander orthodontist, staan morgen voor de rechter omdat zij op uiterst sluwe wijze tientallen patiënten zouden hebben betast. Jamrad (32) en Jahid (31) P. zouden zelfs minderjarige vrouwelijke patiënten in hun borsten en billen hebben gegrepen.

Een kusje hier, een hand op de bil daar, opmerkingen als ‘Zo, jij hebt een goed lijf’ of ‘Geen mij eens een kus’. Het was altijd oppassen geblazen voor vrouwelijke patiënten van orthodontist Jahid en tandarts Jamrad, in hun praktijken in Deventer en het Achterhoekse Halle. De handen van de twee broers gleden op uiterst gewiekste wijze rond de lichamen van hun veelal jonge, vrouwelijke patiënten, soms niet ouder dan 13 jaar. Steeds op zoek naar wang, bil, middel of borst om in te knijpen.

Patiënten wisten er geen raad mee, vroegen zich af of het nou per ongeluk was of niet, maar kwamen stuk voor stuk met een onbehaaglijk gevoel de behandelkamer uit.

Lees verder:

https://www.gelderlander.nl/achterhoek/tandartsbroers-vervolgd-voor-betasten-vrouwen-en-tienermeisjes~a5863c96/

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5189 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: