Nieuw

Vuurwapen aanslag in kerk in de VS – een dood en meerdere gewonden

Een persoon is overleden en tenminste zeven werden gewond na een schietpartij in de Burnette Chapel buiten Nashville in de VS, meldt de Amerikaanse media. De schietpartij vond ongeveer een uur in de aanbiddingsdienst plaats.

De politie van Nashville heeft de schutter geïdentificeerd als 25-jarige Emanuel Samson, oorspronkelijk uit Soedan. Samson schoot zichzelf ter plaatse en is nu gearresteerd en naar het ziekenhuis gebracht. Zijn verwondingen schijnen niet levensbedreigend te zijn.

Lees meer:

http://dailycaller.com/2017/09/24/tennessee-church-shooter-suspect-identified-as-25-year-old-from-sudan/

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5571 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Vuurwapen aanslag in kerk in de VS – een dood en meerdere gewonden

  1. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: