Nieuw

Transportbedrijf vervoert niet meer naar Engeland: ‘Te gevaarlijk’

Transportbedrijf Reining Transport uit het Groningse Kolham weigert nog langer om naar Engeland te rijden via de Franse stad Calais. De migranten daar zorgen voor te veel gevaar. ‘Ik wacht niet tot de eerste dode valt.’


Van driver killed after migrants block Calais road with tree trunks


Dat zegt Gerrit Hes, directeur van Reining Transport, tegen De Telegraaf. De kortste transportroute naar het Verenigd Koninkrijk loopt via Calais. Daarom is de route gewild, vooral bij het vervoeren van verse producten. Maar de route via Calais brengt ook groot risico mee: illegale migranten proberen aan boord te komen van de vrachtwagens, om ongezien de grens over te steken. Hierbij laten ze geen middel onbenut.

Elsevier >>

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7209 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Transportbedrijf vervoert niet meer naar Engeland: ‘Te gevaarlijk’

  1. goed zo van dit bedrijf. Hoop dat er meer volgen………..de chauffeurs worden als “mensensmokkelaar “aangepakt, terwijl ze gewoon hun werk doen………………

    Like

  2. De deuren van vrachtwagens onder stroom zetten met schrikdraad zou ook misschien helpen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: