Nieuw

Moslims in Parijs bidden ISIS gebeden onder politiebescherming – ‘vermoord alle ongelovigen zonder uitzondering!’

Zie ook deze video op Bitchute:

https://www.bitchute.com/video/S7M2YQNEugxg/

To understand the seriousness of this, please read chapter 9 of Koran: https://quran.com/9 a

A small sample: “And when the sacred months have passed, then kill the polytheists wherever you find them and capture them and besiege them and sit in wait for them at every place of ambush. But if they should repent, establish prayer, and give zakah, let them [go] on their way. Indeed, Allah is Forgiving and Merciful.”

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7987 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Moslims in Parijs bidden ISIS gebeden onder politiebescherming – ‘vermoord alle ongelovigen zonder uitzondering!’

 1. Vies goor smerig moslim schuim….

  Like

 2. Henk der Niederlànder // september 25, 2017 om 21:15 //

  Nee @ Flip het is eigenlijk, vies goor politietuig en justitietuig die dit faciliteren.

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // september 25, 2017 om 21:25 //

  Ja gasten ,het gaat er niet op beteren ,maar wat die gast hier is komen vertellen heb ik enige tijd geleden hier gepost.
  Het is inderdaad zo dat ze koran gebruiken om als code en dit voor meer dan één reden.
  Het is ook zo dat wij westerlingen het niet verstaan één het is arabisch twee wij zijn geen islamieten.
  Hier hebben zij natuurlijk een dubbel voordeel mee en kunnen wij het niet volgen.
  Laat ons niet flauw doen, op dat vlak hebben zijn ze ons iedere keer te slim af , onze ontoereikende kennis van het arabisch en het gebrek van de kennis van de koran laten ons achter de feiten aanhuppelen.
  Als we dan nog het verraad van polcor elite erbij zetten dan staat de bevolking die niet akkoord is met de invasie van voddekoppen er alleen voor .
  Gisteren heb ik in navolging van de Duitse verkiezingen gepeild naar hoe de stemming er was ,in één woord ,grimmig mensen voelden zich niet op hun gemak je zag veel van die zandvlooien in camo broeken samenscholen op publieke plaatsen ,parken ,stations etc ,ze keken allemaal heel boos en vastberaden ,volgens mijn bronnen daar hing er iets in de lucht dat niet veel goeds voorspelde ,het was volgens één ervan alsof ze aan het wachten waren op iets.
  Ik heb het niet persoonlijk meegemaakt maar sta in voor hen die het wel ondergaan hebben .
  Er is teveel aan het gebeuren op hetzelfde ogenblik , Noord Korea verklaard De VS de oorlog , in Frankrijk gaan de ordediensten de mietjes gaan beschermen terwijl deze oproepen tot ,enfin jullie hebben de video ook gezien , bij ons is het rond Antwerpen al een hele tijd onrustig , het is net als een pot vet die op het vuur staat waar blaasjes aan het oppervlak uiteenspatten ,als het vuur onder de pot niet verminderd dan gaat het vroeg of laat ontploffen.
  Dat er iets staat te gebeuren is een feit we weten echter niet wanneer, in een buiten buurt van Berlijn komen groepen voddekoppen samen normaal zag mijn bron één max twee de laatste dagen telkens vijf ,10 man per groep en telkens een grote sportzak per groep, wat kan dit betekenen?

  Like

 4. polderboy // september 25, 2017 om 21:43 //

  En dat zit dus zo tegenover je op een sollicitatie, na de vraag: “Vertel een wat over je hobby?”

  Kun je begrijpen dat ze er overal uitgeschopt worden.

  Like

 5. Dat het op een burgeroorlog gaat uitlopen is nu wel heel zeker

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: