Nieuw

Moslim burgemeester Londen Sadiq Khan vergelijkt Donald Trump met de Islamitische Staat

De islamitische burgemeester van Londen, Sadiq Khan, die sinds zijn aantreden in mei 2016 verscheidene terreuraanvallen in zijn stad heeft gezien –  heeft in zijn zoveelste aanval op Donald Trump de Amerikaanse president vergeleken met ISIS.

Tijdens een live-evenement van de linkse krant Guardian in Brighton, sprak Khan zijn woede uit over de oproep van de president om een verbod op te stellen voor anti-terreurreizen, waaronder diverse moslimlanden vallen, en over Trump’s kwinkslag dat hij een uitzondering zou maken voor de islamitische Labour politicus.

“Mijn eerste gedachte was ‘Ik hoef niet apart behandeld te worden’ en mijn tweede ‘Denk na wat je zegt. Want wat je zegt is niet verschillend van wat Daesh oftewel IS zegt.'”

“Ze [IS] zeggen dat er een botsing is tussen beschavingen, het is niet mogelijk om zowel een ​​moslim als een westerling te zijn, en het westen haat ons. En jij speelt het spelletje met hun mee, je helpt hen.”

Volgen het Engelse dagblad de Sun zei de islamitische burgemeester dat een reisverbod van moslimlanden een “verkeerde indruk” geeft over de islam, en beweerde dat de kennis van Trump over de islamitische religie bekrompen is.

“Maar ik ben altijd gaarne bereid om mensen te leren die onwetend zijn,” vertelde Khan aan de hoofdredacteur van de Guardian, en voegde eraan toe dat Amerikaanse moslims een grote bijdrage leveren als studenten, artiesten en politici.

“Ik ben een westerling, maar ook een trotse moslim, en er zijn mensen die deze hechte gemeenschappen willen verdelen – Ik zal het niet toestaan.”

De burgemeester van Londen herhaalde zijn eerdere eis voor het verbieden van het staatsbezoek van Trump volgend jaar, en verklaarde: “Ik denk dat in een tijd waarin de president van de Verenigde Staten zoveel dingen zegt en doet waar we het niet mee eens zijn, het geen goed idee is om het rode tapijt uit te rollen voor een staatsbezoek.”

Tijdens het live-evenement van Labour, sprak Kahn zich ook uit voor het snijden in het aantal blanke mannen in het parlement door het gebruik van, wat hij noemt, een “mengvorm” register.

Volgens de Guardian zou dit register moeten bestaan ​​uit vrouwen en mensen van etnische minderheden, voor het kiezen van kandidaten die parlementsleden moeten worden.

Kahn heeft al eerder geëist dat Trump’s staatsbezoek in juni wordt gecanceld, nadat president Trump naar Khan had uitgehaald voor zijn verhaal aan de bewoners van Londen dat er geen is reden is “om zich te verontrusten”, na de terreuraanval op Londen waar zeven mensen werden vermoord en tientallen mensen verwond.

Hij herhaalde zijn oproep van juni opnieuw en beweert dat de Britten zich verzetten tegen het beleid van de Amerikaanse president, en het daarom “niet passend” zou zijn voor de president om een staatsbezoek aan Engeland te brengen.

Brom:

http://www.breitbart.com/london/2017/09/25/london-mayor-khan-trump-isis/

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5571 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Moslim burgemeester Londen Sadiq Khan vergelijkt Donald Trump met de Islamitische Staat

 1. Sadiq Kahn ..
  de ultieme moslim veroveraar en janitsaar S Khan, verradelijke moslim zoals vele moslims die ons westelingen verachten.

  Taqqia gepleegd door S Khan .
  Vertrouw nooit een muslim , want elke mohammedaan beoeffend de kunst van het bedriegen …the art of taqqia.

  Sadiq Khan is de verdediger van IS and Muslim brotherhood.
  Sadiq Khan is..IS and Muslimbrotherhood.
  DE vijanden van het vrije Westen hoe duidelijk moet de dreiging voor onze westerse leefwijze zijn?

  Like

 2. “verkeerde indruk” geeft over de islam.
  Dat hebben ze natuurlijk niet aan hunzelf te danken.
  Behalve burgemeester is Khan ook proffesionele leugenaar, debiel, schijnheilige kutlim, hufter en vul de rest maar in. Laat hem eerst Londonistan maar eens schoonvegen voordat ie weer wat mekkert over Trump.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: