Nieuw

Marine Le Pen na Duitse verkiezingen: “Het Europese volk begint wakker te worden”

De partijleidster Marine Le Pen van Front National huldigt Alternatief voor Duitsland (AfD) na het succes met de Duitse verkiezingen. Dit is een teken dat Europa wakker wordt, zegt ze.

Alternatief voor Duitsland werd laat in 2013 opgericht en kreeg 4,7 procent in de verkiezingen van dat jaar.

Maar in de federale verkiezingen van zondag groeide het ruim tot 12,6 procent en kreeg 88 zetels in de Bundestag. AfD is nu Duitsland’s derde grootste partij.

In de sociale media wordt de partij geroemd door de leidster Marine Le Pen van het Front National.

“Van harte gefeliciteerd aan onze AfD-bondgenoten met deze historische overwinning!”, schrijft ze op Twitter.

“Het is een nieuw teken van de ontwaking van de volkeren van Europa”‘, verklaart Le Pen uit.

Marine Le Pen werd eerder dit zelf de tweede vrouw in de geschiedenis van Frankrijk die naar de tweede ronde van de presidentverkiezingen bevorderden, en dus de eerste vrouwelijke president van het land had kunnen worden.

In de tweede ronde werd ze echter door Emmanuel Macron verslagen met 35 tegen 65 procent van de stemmen.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8447 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Marine Le Pen na Duitse verkiezingen: “Het Europese volk begint wakker te worden”

 1. Geert deed ook de groetjes:

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // september 25, 2017 om 22:09 //

  Als je dat maar weet!

  Like

 3. polderboy // september 25, 2017 om 22:15 //

  Merkel was realistisch op een persconferentie die ik toevallig op internet zag. Ze verklaarde:
  “Dat met die een miljoen zal niet meer gebeuren.” en verontschuldigende “Maar de grenzen waren ook allemaal open.” en reëel de zaak inschattende “Het zal moeilijk worden met de integratie.”
  T.a.v. de coalitievorming, die zelfs mogelijk niet zou kunnen lukken, waarna wederom verkiezingen mogelijk zijn, zei ze: “Momenteel hebben we als CSU een mandaat, en we kijken met welke partijen we kunnen regeren, maar uiteindelijk ligt het dan aan de wens van de kiezers.”

  Like

 4. De boodschap is inderdaad overduidelijk!

  Vanaf nu gaat er een andere wind waaien in West-Europa na dit signaal van een groot gedeelte van de Duitse bevolking die het helemaal gehad hebben met de open-deuren politiek van Angela Merkel. En als de geest eenmaal uit de fles is gekropen is die niet meer te stoppen.

  Zeker niet in dit geval waar het de Duitse bevolking betreft. Een volk die als enige in Europa in staat is daadwerkelijk de strijd aan te binden met de radicale Islam en die nog te winnen ook.

  Tijdens de vorige Wereldoorlog vochten ze voor de verkeerde zaak: machtsuitbreiding naar het Oosten onder het mom van levensruimte voor de sterk uitdijende bevolking.
  Voor die fatale vergissing heeft het Duitse volk een zeer hoge prijs betaald. Maar begin jaren 50 was er alweer sprake van een economisch wonder. Door een grote mate van zelfdiscipline kwamen ze er weer bovenop maar het Oosten van Duitsland zuchtte nog vele jaren onder het communistische schrikbewind.

  Nu dreigt dit volk bezet te worden door miljoenen moslims die op den duur autonomie zullen eisen in bepaalde delen van Duitsland waar zij getalsmatig de meerderheid zullen gaan vormen.
  Dit scenario is zeker niet denkbeeldig, want de geschiedenis laat ons zien dat dit een beproefde tactiek is van de radicale islam die al in vele landen met succes is toegepast.

  De AfD zal de komende jaren zeker aan invloed gaan winnen en daar zijn een aantal redenen voor:

  Door de gezinshereniging zal de moslimpopulatie blijven stijgen evenals de kosten hieraan verbonden.

  De terreuraanslagen zullen blijven plaatsvinden omdat dit nu eenmaal bij de tactiek hoort van de radicale islam: chaos en verdeeldheid zaaien en uit de puinhopen sterker te voorschijn komen als de ‘vredelievende religie’ die echter in ruil daarvoor het invoeren van de sharia zal eisen als wisselgeld.

  De collaboratie van de linkse elite zal zorgen voor nog meer verdeeldheid onder de bevolking maar op den duur zal hun invloed gaan afnemen en zullen zij worden gebrandmerkt als landverraders en daar weten ze in Duitsland wel raad mee in kritieke situaties.

  Intussen heeft de EU schielijk water bij de wijn gedaan: de Oostbloklanden die weigeren vluchtelingen (bezettingstroepen dus) op hun grondgebied toe te laten worden niet gestraft d.m.v. sancties.
  Geschrokken door de recente ontwikkelingen zien ze nu te laat in dat hun plan de Europese bevolking te laten omvolken door een multiculturele lappendeken met een dominante rol voor de Islam op breed verzet gaat stuiten.

  In hoeverre zij daarvoor ter verantwoording zullen worden geroepen vanwege dit rampzalige beleid dat wel eens tot een burgeroorlog zou kunnen leiden zal de geschiedenis ons leren.

  Like

 5. Het is te hopen dat de AFD een nog grotere invloed gaat krijgen daar, de PVV bij ons en Le Penn in Frankrijk, en dat gezamenlijk die mohammedanen terug gestuurd gaan worden naar die zandbak van ze.
  Zo niet [ als we al niet te laat zijn] dan is het westen reddeloos verloren, en word het westen 1 grote puinbak net als dat hele midden oosten, waar ook geen gezond verstand en rondloopt en allemaal stil zijn blijven staan in het holbewoners tijdperk!

  Like

 6. Kokkelkorn // september 28, 2017 om 17:09 //

  Dat hele kut volk moet in zijn geheel terug naar de zandbak, met hun kamelen geloof. Wij hebben niks met hun ,en daarom is samenleving niet mogelijk. Zij zijn opgevoed onder de hamer van geweld, gepredikt door het monster Allah. Zij hebben geen vrede in hun boek Koran staan ,maar doden en verkrachten. Bij ons totaal niet gewenst, en voor altijd overbodig.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s