Nieuw

Londense burgemeester: “Al zeven aanslagen verijdeld sinds maart”

In het laatste half jaar zijn in Londen zeven terroristische aanslagen verijdeld. Dat heeft de burgemeester van de Britse hoofdstad, Sadiq Khan, vandaag gezegd in de marge van het jaarlijkse partijcongres van Labour.

“Tussen maart van dit jaar en nu zijn er vier aanslagen geweest, maar er werden er ook zeven verijdeld”, zei Sadiq in een interview met The Guardian.

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7997 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Londense burgemeester: “Al zeven aanslagen verijdeld sinds maart”

 1. Aangezien Kahn een moslim is wéét je dat hij liegt. Ergens zal hij de islamitische zaak steunen in zijn heimelijke strijd tegen alle niet-moslims.
  Hopenlijk wordt hij snel geneutraliseerd!

  Like

 2. polderboy // september 25, 2017 om 18:16 //

  Hier zie je Khan helemaal happy als hij Trump vergelijkt met ISIS, waar de hoofdredactrice van de Guardian, die begint met de vaststelling dat Trump islamofoob is, hem de gelegenheid voor geeft:
  https://www.theguardian.com/uk-news/video/2017/sep/25/sadiq-khan-youd-have-to-ask-donald-trump-what-his-issue-is-with-me-video

  Khan vergelijkt Trump met ISIS, omdat ze beiden het volgende gemeen hebben:
  “Er is een clash of civillazations, en het is onmogelijk om moslim en westerling tegelijk te zijn.”

  Nee, ISIS werkt volgens de letter van de islam, onderbouwt door vele imam’s, maar daarbij stelde de imam’s wel, dat je het niet moet overdrijven, omdat dat de islam een slechte naam geeft.
  Trump heeft als President te maken met de landveiligheid, en weegt een voorlopige boycot af gezien de omstandigheden om moslims uit bepaalde gebieden te weigeren.

  Wat Khan doet is het verband met islam ontkennen bij ISIS.
  Overigens zag je hetzelfde soort gedrag bij Aboutaleb in buitenhof.

  Maar goed, als je leiders hebt als Schulz Hagen, die het klimaat de schuld geeft aan de jihad, naast die dhimmie troel van de Guardian, dan is het voor moslims een eitje om de zaak in West Europa naar hun hand te zetten.

  Liked by 1 persoon

 3. Hoe hebben ze die Paki in hemelsnaam burgemeester van Londen hebben kunnen maken

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: