Nieuw

Hillary Clinton is als herpes. Ze is pijnlijk, beschamend en gaat niet weg

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5158 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Hillary Clinton is als herpes. Ze is pijnlijk, beschamend en gaat niet weg

  1. Hmm, niet geheel mee eens. Clinton ís herpes 😉

    Like

  2. De herpes(clinton) is niet uit de Democrats te krijgen. Dit is gunstig voor de republikeinen. Trouwens the Dems hebben ook niet een jongere frisse uitstralende leider en die ouwe Pelosie heks gaat het ook nooit worden, kortom they are fucked….. for now.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: