Nieuw

Happy White American Male

Reageerder ‘hslot4‘ kwam er net mee onder het stukje dat You-Tube het video archief van Pamela Geller weggehaald had.

Als je bijvoorbeeld ” Happy White American Male’ googelt en op afbeeldingen klikt dan krijg je te zien wat hierboven als headerfoto staat.

Zo zijn er veel meer voorbeelden. Bijvoorbeeld als je ‘White woman with children’ googelt.

De voorbeelden komen uit dit filmpje waar nog veel meer voorbeelden in staan:

 

Overigens geeft DuckDuckGo niet heel andere resultaten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Happy White American Male

 1. trebor2110 // september 25, 2017 om 20:01 //

  sad White American Male
  https://www.google.nl/search?safe=active&biw=1233&bih=869&tbm=isch&sa=1&q=sad+White+American+Male&oq=sad+White+American+Male&gs_l=psy-ab.3…71105.72658.0.73435.4.4.0.0.0.0.140.305.3j1.4.0….0…1.1.64.psy-ab..0.2.175…0i19k1j0i13i5i30i19k1.0.sEG4-OmSwzs

  Like

 2. Hersenspoeling, een van de vele manieren om ons met een soort van acceptatie door het vele tonen murw te krijgen, zowel met subtiel overal verbrand vlees tussen te proppen als met sociale uitsluiting en bestraffing..hersenspoelen, maar dan met een rits psychologen en “reclamejongens” als adviseurs…nu heb ik pas echt een hekel aan alles…

  Mensen die zelfstandig kunnen denken worden gedwonen te buigen en te breken of de geweldskaart te trekken….

  De vraag die rest is waarom men op alle vlakken behalve stelen en verkrachten inferieur vee onze wei wil laten bevuilen……dat doet een goede herder niet, enkel een eigenaar van een slachthuis om de vriezers te vullen…

  Liked by 2 people

 3. Ik volg hem ff niet meer..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s