Nieuw

Frauke Petry stapt uit de AfD

Het rommelt al langer in de AfD. Mevr. Petry is van de stroming die de AfD salonfähig wil maken en aandringt op het innemen van een zodanige positie dat de AfD een aanvaardbare coalitiepartner is voor de andere partijen.

Niet bekend is of ze dit besluit al voor de verkiezingen genomen had of dat de uitspraken gisteravond van Alexander Gauland de spreekwoordelijke druppel waren.

Gauland: ‘Ik weet niet wat haar redenen zijn. De laatste dagen voor de verkiezingen kwam ze al met heftige kritiek.’

Terwijl mevr. Petry met een ‘direktmandat‘ gekozen was in haar kiesafdeling.

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7987 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Frauke Petry stapt uit de AfD

 1. Republikein // september 25, 2017 om 15:38 //

  Wanprestatie,werd de druk te groot of hogere ambities?
  Een ander geluid:

  «Für Überlebende des Holocaust nur schwer erträglich»
  Jüdische Organisationen haben entsetzt auf den Einzug der AfD in den deutschen Bundestag reagiert. Im Parlament sei nun eine Partei vertreten, «die rechtsextremes Gedankengut in ihren Reihen duldet und gegen Minderheiten in unserem Land hetzt», erklärte der Zentralrat der Juden in Deutschland. Der Jüdische Weltkongress nannte das starke Ergebnis der AfD «abscheulich».

  Die AfD erzielte laut den Hochrechnungen rund 13 Prozent und wird damit als drittstärkste Kraft in den Bundestag einziehen. Zentralratspräsident Josef Schuster forderte die anderen Parteien auf, den Wählern künftig zu verdeutlichen, «dass die AfD keine Alternative ist». Die Partei müsse wieder unter der Fünf-Prozent-Hürde landen.

  Der Vorsitzende des Jüdischen Weltkongresses (WJC), Ronald Lauder, bezeichnete die AfD als «schändliche reaktionäre Bewegung, die an das Schlimmste an Deutschlands Vergangenheit erinnert und verboten werden sollte». Er nannte es in einer in New York veröffentlichten Erklärung «abscheulich», dass diese Partei künftig ihre «niederträchtige Agenda» innerhalb des deutschen Parlaments verbreiten könne.

  Das voraussichtliche Wahlergebnis für die AfD sei «für Überlebende des Holocaust nur schwer erträglich», hiess es zudem in einer Mitteilung des Internationalen Auschwitz-Komitees. «Vermutlich über 13 Prozent entfallen auf eine Partei, in der nazistisches Gedankengut breit und tief verwurzelt ist».

  https://www.blick.ch/news/ausland/mit-wem-wird-merkel-regieren-deutschland-waehlt-einen-neuen-bundestag-id7363940.html

  Like

 2. Ja, want die Joden hebben natuurlijk alles te vrezen van de AfD en niks van de met miljoenen binnen marcherende islamonazi’s. Knettergek die lui.

  Liked by 2 people

 3. Natuurlijk zijn er wat neo nazi’s van de NPD die niks van joden moeten hebben maar de
  aller grootste vijand van de joden zijn de moslims en daar wordt met geen woord over gerept.
  Zeker bang voor rellen en aanslagen.

  Like

 4. Als je de uitzending zag merkte je die arrogante rotkop wel op. Staat natuurlijk te weinig in de belangstelling. De partij had groter kunnen zijn, ze mag blij zijn met zo een score de eerste maal. Meer dan 50% ga je als partij nooit halen dus zal je net zo als in Nederland buiten gesloten worden. Of je het aardig brengt of niet doet niet ter zake. De linkse bühne zal je altijd proberen te naaien en een zooitje extreem links tuig op je af sturen. En rechts is bang dat je kiezers af snoept dus die partijen willen ook niet met je samen.

  Like

 5. Ik kan maar een logische conclusie trekken: een infiltrant!

  Like

 6. Frauke petry snapt er niks van.
  het is gewoon een wraakactie, meer niet, omdat ze niet meer in de picture staat
  Je kan als AFD nog zo gematigd zijn, de rest van de partijen leggen een cordon sanitaire om
  je heen net als bij de PVV en Le Pen.
  Dus wat blijft er over?…juist er zo hard mogelijk tegen in gaan zoals Gauland zei… we gaan
  Merkel jagen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: