Nieuw

Duitsland in AfD-shock: er had een verkiezingswonder moeten gebeuren

Door: Sietske Bergsma

Duitsland verkeert in een ‘shock’. Een Nederlandse kennis whatsappt me dat zijn Duitse collega’s vandaag met de angst in hun ogen zitten. De krant Die Zeit heeft het over ‘Duitsland in shock’. Duitse BN’ers doen hun plicht door hun ongenoegen over de haat van AfD en al hun kiezers uit te spreken. Georgina Verbaan-achtige tv-vrouwen hebben op ‘Die Linke’ gestemd vertellen ze, omdat ze ‘de olifant willen redden’ of ‘tegen wapenhandel zijn’. Gelukkig, de wereld is nog als gisteren.

Het is net Nederland, maar dan erger. Omdat de Duitser echt niet kan improviseren.

Lastige puber

De naïviteit van het links-geïndoctrineerde deel van het Duitse volk is in vierentwintig uur omgeslagen in angst. Zoals dat gaat. Wie niet in de realiteit leeft kan alleen maar bang zijn als de waarheid zich onvoorbereid opdringt.

Lees verder:

http://politiek.tpo.nl/column/duitsland-afd-shock-er-verkiezingswonder-moeten-gebeuren/

Doe mee met 8.340 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

1 Comment on Duitsland in AfD-shock: er had een verkiezingswonder moeten gebeuren

  1. Alphons Mantel // september 26, 2017 om 08:52 //

    ze waren dus niet in shock toen Merkel jihadisten een paspoort gaf, dus erg domme en wereldvreemde mensen

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: