Nieuw

De laatste politiestatistieken: Bijna de helft van alle misdaden in Berlijn worden gepleegd door immigranten

Pixabay

Bijna de helft van de mensen die vorig jaar verdacht waren van een geregistreerde misdaad in Berlijn waren personen die geen Duits paspoort hadden, tonen de laatste politiestatistieken.

Het aantal misdaden die gepleegd zijn door immigranten is vorig jaar gestegen tot 45 procent, sinds 2015 een stijging van 5 procent, toen zij verantwoordelijk waren voor 40 procent van de misdaden in de Duitse hoofdstad.

Volgens Berliner Morgenpost, die zijn gegevens heeft gebaseerd op een langere versie van de criminaliteitsstatistieken van Berlijn, includeert het cijfer “bezoekers” en “reizende bendes” die zich gespecialiseerd hebben in inbraak en zakkenrollen.

Buitenlanders zijn vooral oververtegenwoordigd in de cijfers voor specifieke misdaden, wijzen de statistieken uit, waaruit blijkt dat niet-Duitse verdachten 91 procent uitmaken van zakkenrollen misdaden, 85 procent van de misdrijven met betrekking tot heroïnehandel, en 80 procent van autodiefstal.

Volgens de politiestatistieken die eerder dit jaar zijn uitgegeven, plegen vreemdelingen drie en een half keer meer misdaden dan Duitsers, criminaliteit van asielzoekers is ongeveer zeven keer zoveel dan die van de Duitsers. Voor gewelddadige misdrijven tonen de gegevens dat buitenlanders vijf keer meer oververtegenwoordigd zijn dan Duitsers, en voor asielzoekers is dit 15 keer meer dan mensen met Duitse paspoorten.

Ondanks de statistieken beweert de linkercoalitie, die de Duitse hoofdstad regeert, dat “rechtse extremisme” de voornaamste bedreiging vormt voor de veiligheid van Berlijners, in een rapport dat verleden jaar december is gepubliceerd, net twee weken voor een vrachtwagenaanval op een kerstmarkt in de stad die 12 mensen het leven kostte.

De Duitse Federale Politie heeft eerder verklaard dat de enorme instroom van mensen die op het hoogtepunt van de Europese immigrantencrisis aankwamen, direct heeft geleid tot een toename van de criminaliteit in het land.

Tijdens de Duitse federale verkiezingen van afgelopen zondag hebben de kiezers hun verweer geventileerd tegen de beslissing van kanselier Angela Merkel om de grenzen van Europa wijd open te zetten, en heeft zodanig de populistische partij Alternatief voor Duitsland (AfD) de Bundestag ingeduwd.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/09/25/almost-half-crimes-berlin-migrants/

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4963 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on De laatste politiestatistieken: Bijna de helft van alle misdaden in Berlijn worden gepleegd door immigranten

 1. Ghe, ik had hem net getweet voor je vertaling af was:

  Like

 2. trebor2110 // september 26, 2017 om 00:28 //

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // september 26, 2017 om 02:09 //

  Nou ik vond het niet zo ‘heftig’ trebor, eerder iets wat ik wel verwachtte. Daarbij hadden ze ook wel een stelletje stoephoeren uitgekozen zeg voor hun docu.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: