Nieuw

AfD nazi’s? Nee! – Lijst van nazi’s die na WW-II emplooi vonden bij SDP, CDU en FDP

Jarenlang zaten er nazi’s op allerlei politieke functies in Duitsland, ook in de NAVO, de EU en de CIA, en nooit was dat een probleem. Nu er een partij in de Bondsdag komt die kritisch is omtrent de meest trouwe bondgenoten van de nazi’s, de mohammedanen, schreeuwen de als anti-fascisten verkleedde fascisten in ene moord en brand. Waarom hoorden we ze niet toen er echte nazi’s in de Bondsdag zaten? Waarom horen we ze niet als de nieuwe nazi’s, mohammedanen, bij bosjes ingevoerd worden?

De lijst gaat nog even door met de DDR en Oostenrijk.

Bron >>

h/t Golfbrekers >>

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7990 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

18 Comments on AfD nazi’s? Nee! – Lijst van nazi’s die na WW-II emplooi vonden bij SDP, CDU en FDP

 1. polderboy // september 25, 2017 om 08:10 //

  Dus het zijn zelf allemaal keurige Nazi’s die die Afd wel moeten bestrijden, omdat het hele hele slechte mensen zijn.
  Wel logisch, vroeger bestreden deze keurige Nazi’s in hun onberispelijke uniformen, met hun uiterst beleefde taalgebruik, ook hele slechte mensen: Joden.

  Maar goed, dat doen keurige Nazi’s nu eenmaal. Ze lijken wat dat betreft wel veel op keurige islamieten, die nog wel heel veel meer slechte mensen moeten bestrijden.

  Ik kan me wel voorstellen waarom ze een enorme aantrekkingskracht op elkaar hebben; die keurige mensen in Duitsland. Als dat maar goed gaat….

  Like

 2. Zeer sterk artikel, want zo is het !

  Liked by 1 persoon

 3. Lord of Hosts // september 25, 2017 om 10:20 //

  Het baantjescarroussel onder leiding van VS, voor tijdens en na WWII.
  Mooie baantjes voor de dienaars van de poppenspelers…

  Duitsland was net als het ottomaanse rijk de verliezer van WWI en stond politiek en economisch onder controle van de overwinnaars VS, VK en FR. Amerikaanse bedrijven werden (groot) aandeelhouders of werden eigenaren van levensvatbare Duitse bedrijven. Dat zijn ze nog steeds!
  Toen VS en VK in Hitler en NSDAP ging investeren en wereldwijd ging promoten, ook in de Arabische landen werd Hitler met tulband getoond, en ook nog eens miljarden steun ging geven aan de opbouw van NAZI-Duitsland hadden zij een doel voor ogen. Niet de bezetting van West-Europa door Nazi-Duitsland, die landen waren al politiek en economisch gebonden aan Washington en Londen, dat was meer voor de schijn. Het was de Sovjet-Unie van Stalin die onder bewind moest komen.
  Pas toen het rode leger zich over de grenzen manoeuvreerde om Europa nazi-vrij te maken, werden de geallieerden opgetrommeld. De verovering van de Sovjet-Unie was een natte droom, maar om ook de politiek en economische macht over de West-Europese landen te verliezen was een beetje teveel achteruitgang…

  Charly Chaplins Film over Nazi-Duitsland en Hitler in 1941 werd hem door Washington niet in dank afgenomen. Amerika heeft hem zelfs het land uitgeknikkerd.
  https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&rurl=translate.google.nl&sl=ru&sp=nmt4&tl=nl&u=http://www.warandpeace.ru/ru/reports/view/124277/&usg=ALkJrhgo8gNLk5_mwP10zKd9P6qAUIq4ig

  Like

 4. Wat een onzin hier. Er klopt echt helemaal niets van. Alles wordt door elkaar gehaald. Je zou denken dat je met disinformerende trollen te maken hebt. Ik kan de bijdragen op deze site echt niet meer serieus nemen.

  Like

 5. polderboy // september 25, 2017 om 10:36 //

  @Daniel 10:33
  Tot ziens man.

  Liked by 1 persoon

 6. Lord of Hosts // september 25, 2017 om 10:41 //

  Kritiek op Hitler was dus not done in Amerika. Pas toen het overduidelijk werd dat de nazi’s het niet konden winnen van het rode leger…, pas toen moest de propagandamachine een andere koers gaan varen.
  Volgens onderzoekers heeft Hitler tot op het laatste moment gedacht dat het Amerikaanse leger hem te hulp zou schieten in de verovering van de Sovjet-Unie…

  En de wereld wordt gebrainwasht door Discovery, tot vervelens toe, met steeds weer nieuwe verzonnen feiten…

  Like

 7. AfD Nazi’s?

  Welnee, gewoon mensen die zeer ongerust zijn over de alsmaar toenemende moslimpopulatie in Duitsland en aanpalende gebieden.

  En aangezien de Islam volledig haaks staat op onze open en vrije Westerse samenleving zien deze mensen zich verplicht een tegengeluid te vormen door een stem uit te brengen op een partij die opkomt voor de Duitse identiteit.

  En dat heeft helemaal niets te maken met het duistere Naziverleden. Waar intussen allang afscheid van is genomen m.u.v. enkele oud-SS’ers die nog jaarlijks bij elkaar komen om met enige weemoed te praten over die ‘goede oude Kameraadschap’ opgedaan tijdens de rampzalig verlopen veldtocht in Rusland.

  Het collectieve Duitse schuldgevoel over o.a. de Holocaust is verantwoordelijk voor de komst van ruim 1 miljoen vluchtelingen van voornamelijk moslimsignatuur. Inclusief de gezinshereniging een ware volksverhuizing met als bijkomend effect een serie terreuraanslagen waarvan het einde nog lang niet in zicht is.

  Van Merkel hoeven we geen belangrijke koerswijziging te verwachten, wel een iets terughoudender beleid bij het opvangen van nog meer vluchtelingen. Maar de hoofdmoot van de bezettingstroepen zijn intussen geriefelijk ingekwartierd.

  De omvolking is dus al in gang gezet en is niet meer te stoppen. Want de buitengrenzen van de EU blijven – m.u.v. het front op de Balkan – zo lek als een mandje, dus een structureel probleem.

  De aanhang van de AfD zijn dus gewoon verontruste burgers die niets moeten hebben van gesluierde vrouwen, nog meer moskeeën inclusief radicale moslims die op termijn een zekere vorm van autonomie zullen eisen voor de onvermijdelijke moslimenclaves.

  Dat er na 1945 nog vele oud-Nazi’s op politieke en bestuurlijke functies zaten was overigens een keiharde noodzaak. Want anders had het verbazingwekkende snelle herstel van de Duitse economie nooit plaats kunnen vinden.

  Zelfs in ons eigen land zag men dit gebeuren: in het kader van de wederopbouw werden vele gevangenisstraffen voor collaborateurs sterk ingekort of geseponeerd in het landsbelang.

  Hoe het ook zij; langzaam maar zeker vindt er toch een zekere omwenteling plaats in West-Europa op het politieke vlak. Het begint eindelijk door te dringen tot de gewone burger dat er een sinister verbond is gesloten door de Linkse politieke elite met de politieke Islam.

  Wie echter protesteert is volgens hun een Nazi, of zo mogelijk nog erger: een Populist!

  Hier is echter sprake van een al of niet bewust gecreëerd misverstand: populisten zijn realisten die niet van plan zijn zich bij voorbaat neer te leggen bij een totale overheersing door de radicale religieuze baardmannen.

  Liked by 1 persoon

 8. polderboy // september 25, 2017 om 11:32 //

  @c Horatius 10:59
  Zal je tegenvallen dan, waar de AfD voor staat in het verkiezingsprogramma. Ze erkennen de vrijheid van religie voor religieuze mensen, ook voor islamieten.

  Ze willen echter een aantal veranderingen in de wijze waarop de gang van zaken nu georganiseerd is volgens het Duitse Staatsrechtliche Kirchengesetz, of hoe die wet ook heet, naast dat ik de inhoud niet ken.
  Ze willen alle preken in het Duits, een vergunning voor imams, die zich schriftelijk conformeren aan de grondwet bij voorbaat, die hun vergunning verliezen bij haat preken, naast dat ze de band met Turkije en de 900 door Erdogan aangestuurde moskeeën willen aanpakken.

  Duitsers zijn veel grundlicher dan wij, als het op de zaak organiseren aankomt. Wij hebben Rutte, die als wetgever zegt: “Tja, islam, dat is geregeld in de wet: daar kan ik als wetgever niks aan doen.”

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // september 25, 2017 om 11:35 //

  Het is natuurlijk de grootst mogelijke onzin dat de AfD wordt vergeleken met de nazi’s, dat raakt echt kant nog wal maar laten we niet vergeten dat de media daar een grote rol in spelen, ontelbaar zijn de keren dat ze weggezet zijn als extreem-rechts en/of populistisch.

  Wat het artikel betreft ben ik het er niet mee eens om iedereen die lid was van de NSDAP weg te zetten als nazi. Veel Duitsers die een (semi) overheidsbaan hadden moesten wel wilden ze hun baan behouden. Het leeuwendeel der Duitsers was lid van de NSDAP, als die allemaal ongeschikt waren bevonden voor een politieke functie of een betrekking in overheidsdienst dan was het land onbestuurbaar geworden en niet zomaar een beetje.
  Lor of Hosts gaat wel erg ver;
  “Duitsland was net als het Ottomaanse rijk de verliezer van WW I en stond politiek en economisch onder controle van de overwinnaars VS, VK en FR. Amerikaanse bedrijven werden (groot) aandeelhouders of werden eigenaren van levensvatbare Duitse bedrijven.”
  Ja natuurlijk stond Duitsland politiek en economisch onder controle van de overwinnaars, dat gebeurt nou eenmaal na afloop van een grote oorlog, zo niet dan is de oorlog zinloos geweest en is er alleen sprake van een wapenstilstand.

  Liked by 2 people

 10. Tijl Uylenspiegel // september 25, 2017 om 11:59 //

  Vervolg;
  Los daarvan ging het over de nazi’s en dus over WW II, en ook na afloop stond Duitsland als het ware onder curatele van de geallieerden net zoals Oost-Duitsland onder curatele stond van Rusland.
  Ook Japan heeft na WW II grote restricties gehad, net als Duitsland mochten ze maar heel beperkt een legermacht hebben. West-Duitsland heeft zich daarvan heel langzaam weten te ontdoen maar in Japan geld dat zelfs nu nog.
  Een oorlog is niet zo zwart-wit als men graag zou willen, niet tijdens en ook niet na een oorlog. Veel van de daden van Hitler kwamen ten goede van de Duitsers, als dat niet zo was geweest dan was de NSDAP nooit zo groot en invloedrijk geworden zodat ze de macht konden grijpen. Volgens de mythe waren de geallieerden allemaal heldhaftige vrijheidsstrijders, oorlogsmisdaden kwamen alleen in nazi-Duitsland voor, was het maar waar dat de wereld alleen uit “goeien” en “kwaden” bestond, wat zou de wereld dan eenvoudig te begrijpen zijn.
  Antisemitisme kwam voor de oorlog overal in grote mate voor, Duitsland had zeker niet het alleenrecht daarop, zij waren echter de enigen die overgingen tot industriële moord en dit werd zeker niet aan de grote klok gehangen, het leeuwendeel van de frontsoldaten hadden geen idee van wat er achter hun rug afspeelde net zo min als dat ‘het grote publiek’ op de hoogte was van de manier zoals er met de overwonnen troepen om is gegaan. En nee dat was om het eens zachtjes te zeggen niet Nobelprijs waardig. Alle regels over hoe om te gaan met krijgsgevangenen zijn met voeten getreden en dat stukje van de geschiedenis is zeker niet iets om trots op te zijn.

  Liked by 2 people

 11. polderboy // september 25, 2017 om 12:27 //

  @Tijl Uylenspiegel 11:59
  Mee eens.

  Daarnaast speelde een enorme diepe langdurige recessie sinds 1929, de beurscrash, over het hele Westen een rol. In de VS waren ook miljoenen mensen hun baan kwijtgeraakt en tot de bedelstaf veroordeeld. Daar kwam de overheid met de “new deal” en ging op dat moment een Keynesiaanse politiek voeren. Dat leverde meer overheidsschuld, en de oorlogseconomie tot 1945 helemaal in de VS, maar daarna verdween die weer, mede door ontginning van de enorm belangrijke delfstoffen, en de opkomst van multinationals, die de internationale logistieke ervaring van het VS leger daartoe konden gebruiken.

  Duitsland was na WOI al onder curatele gesteld, en daarnaast waren ze veroordeeld tot terugbetaling van de oorlogsschade. De recessie werd na 1929 daar dieper, en er ontstond hyperinflatie. Een opbloei van nationalistische trots leek aan te slaan, en er ontstond een soort van wederopbouw, die strak geleid werd door de NDSAP. Ook was er weigerachtigheid voor wat betreft het onderwerpen aan de bezetters van de Duitse industrie gebieden, die Duitsland onder curatele stelden, zodat ze legers gingen bouwen, naast dat ze die oorlogsschuld maar niks vonden.
  Alles liep door polarisatie al snel uit de hand.
  Na WOII hebben de geallieerden niet meer de fout gemaakt om de Duitsers met een schuldenlast op te zadelen, maar zijn ze in tegenstelling daartoe met het Marshall wederopbouw programma gekomen.

  Rond die tijd is de eerste Europese samenwerking geforceerd, in de vorm van de Europese Gemeenschap van kolen en staal. Daartoe werd landen grensoverschrijdend een samenwerking geboden, om de belangrijke energiesector en de belangrijke metalen te organiseren.
  Daarna kwam voorzichtig het idee om meer zaken, handel, te regelen, dus eerst werd de Benelux geprobeerd, en daarna werd de EEG gevormd, daarna de EG en toen het lekker ging en er een lange lijn van reële economische groei zich had afgespeeld, begon men te voelen voor de Verenigde Staten van Europa, de EU.

  Liked by 1 persoon

 12. polderboy // september 25, 2017 om 12:57 //

  Wat m.i. een denkfout is geweest, is dat men in de EU te veel is gaan denken dat alles wat we aanpakten, omdat we inmiddels op de onoverwinlijke weg van eindeloze reële economische groei zaten, zou slagen. Daarnaast dachten we dat we een uniek systeem hadden dat iedereen niet zou kunnen weerstaan? We dachten dat op economisch, politiek, en zelfs op individueel cultureel niveau.
  Misschien hebben we gelijk? Maar je kunt zaken net forceren.

  Hoe dan ook, dat e,.e.a. in andere delen van de wereld (nog?) anders is, is heel moeilijk voor ons om te begrijpen, ook dat mensen in andere delen van de wereld wellicht onze cultuur (nog) niet blieven.

  Like

 13. Haha, het zijn dit soort stukjes die de onbehaaglijke keiharde waarheid naar boven brengt die PoliCorrect & sLinks zo de put in heeft gedreven.
  Goed geschreven!

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel // september 25, 2017 om 13:18 //

  Mee eens Polderboy, ik zou eraan willen toevoegen dat de terugbetaling van de oorlogsschade te absurd voor woorden was, dat kon Duitsland op geen enkele manier bolwerken en op het moment dat je onmogelijke eisen stelt kun je wachten op tegenkrachten. En die kwamen er dan ook.

  Like

 15. Waarom AfD vergelijken met Nazi’s zo’n onzin is, is het volgende.
  De Nazi’s hebben een volstrekt onschuldig en weerloos volk willen uitroeien. Een volk dat dat eeuwen het slachtoffer van zinloze discriminatie, vervolging en moord was.
  De AfD keert zich tegen moslims. Een groep die zich al langer dan 1400 jaar dader is van moord, verkrachting, diefstal, discriminatie, racisme, slavernij en mutilatie als belangrijkste kenmerken waaraan men hen kan herkennen. Daders die dat in groepsverband doen. Daders die zelfs een criminele handleiding (noemen zij koran) hebben waaraan alle leden zich moeten houden met als straf moord indien hiervan wordt afgeweken.
  De AfD is een reactie op deze moslim criminelen. De Nazi’s wáren criminelen. Het zou hetzelfde zijn als zeggen dat agenten en Officieren van Justitie Nazi’s zijn als zij daders pakken en vervolgen. En opvallend genoeg gebeurd deze absurde beschuldiging ook zeer vaak door PoliCorrect en sLinks ongedierte. Dat zegt genoeg.

  Like

 16. @polderboy,
  Het programma van de AfD komt mij een stuk realistischer voor dan sommige punten van de PVV. Een verbod op o.a. de Koran is in de praktijk niet haalbaar en dan zie ik liever het uitzetten van radicale imams als het begin van een effectieve aanpak van de moslimproblematiek.

  Hun Duitse of Nederlandse nationaliteit ontnemen en vervolgens uitzetten als ongewenste vreemdeling. In ons land moet de eerste haatprediker nog worden uitgezet ondanks de ferme uitspraak van Rutte dat ‘wij in oorlog zijn met de radicale islam.’

  Moskeeën die regelmatig in opspraak komen moeten worden gesloten en daar zijn in ons land genoeg voorbeelden van. Maar acties van de Overheden blijven uit vanwege de angst voor grootschalige rellen.
  Als die AfD het slim spelen en vooral binnen de Duitse Grondwet blijven opereren kan deze partij het begin vormen van het georganiseerde verzet tegen de dreigende overheersing van de politieke (dus radicale) Islam in West-Europa.

  @Tijl Uylenspiegel,
  Ooit was er een tijd dat ik heel naïef dacht dat de Tweede Wereldoorlog uitsluitend een strijd was tussen Goed en Kwaad. Maar van deze simplistische gedachte ben ik intussen allang genezen.

  Het volkomen nutteloze bombardement op Dresden, toen de oorlog allang beslist was is maar één voorbeeld van een serie regelrechte oorlogsmisdaden. Om over de bewust opgewekte vuurstormen op b.v. Hamburg maar te zwijgen. Dergelijke vuurstormen hadden hetzelfde effect wat betreft het aantal dodelijke slachtoffers als de twee atoombommen op Japan.

  In feite hebben die terreurbombardementen met de bedoeling het moreel van de Duitse bevolking te breken de oorlog juist verlengd. De productie van oorlogsmaterieel was in 1944 vele malen groter dan b.v. in 1940. Dus het uiteindelijke doel: het verkorten van de oorlog werd niet bereikt.

  Antisemitisme was inderdaad niet alleen een Duitse kwestie, het kwam voor in de VS, Engeland, Frankrijk en ook hier in Nederland waar verhoudingsgewijs de meeste slachtoffers vielen van de Holocaust.
  De tweede wereldoorlog was het logische gevolg van de eerste wereldoorlog. Hoewel de wereldwijde economische crisis die uitbrak na 1929 Adolf Hitler versneld aan de macht bracht.

  Er zijn geschiedkundigen die van mening zijn dat als Hitler in 1938 van het leven was beroofd via een van de vele aanslagen die werden beraamd, maar knullig werden uitgevoerd hij de geschiedenis was ingegaan als een groot politicus en staatsman.
  Daar zit misschien een zekere kern van waarheid in, maar gemakshalve vergeet men dan de terreur en vervolging t.a.v. politieke tegenstanders die toen al sinds 1933 in gang was gezet.

  Geschiedschrijving is een eigenaardig fenomeen: de overwinnaar op het slagveld schrijft de uiteindelijke versie van die geschiedenis.

  Maar hoe de Duitse geschiedkundigen de Holocaust zouden moeten wegmoffelen in hun geschiedschrijving blijft een open vraag, gelukkig slechts een theoretische.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Het Madrid van Franco intimideert de Catalaanse vrijheidswens
 2. AfD nazi’s? Nee! – Lijst van nazi’s die na WW-II emplooi vonden bij SDP, CDU en FDP – jroam

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: